Gemiddelde gebruikersscore
Heerlijk, veelzijdig muisje dat wel aardig aan de prijs is. De verwisselbare zijpanelen die magnetisch 'vastzitten' zijn verrassend robuust en de software is nagenoeg perfect.
Na constant falen van mijn G502 Lightspeed een Naga Pro aangeschaft. Als enthousiaste fps gamer en meer-dan-enthousiaste mmorpg gamer leek dit een mooie vervanging. Heb er ook niets op aan te merken. Ik merk geen lag, heb geen last van het gewicht en de diverse opzetstukken maken de muis divers. Gebruik zelf alleen de 6-side-button. Echt swappen per use-case zie ik mezelf niet doen. Enige achteruitgang t.o.v. de G502 is dat die instant reconnecte na een langere idle, waar de Naga Pro soms een paar seconden nodig heeft. Rgb is verder prima maar mijn hand ligt er toch altijd overheen, dus mag geen naam hebben.
Edit na paar maanden: scrollwheel begint kuren te krijgen. Tijdens scroll springt omhoog/laag bij gebruik (bijv een stap terug omhoog als je naar beneden scrollt).
Dit zijn drie muizen in één. Je kan de usb receiver 2.4 gebruiken (iets nauwkeuriger) of gewoon Bluetooth. Met de Razer software is alles vrij simpel aan te passen. Ik raad aan een dock te halen.
Aardig product, goede functionaliteiten via Razer Synapse
Ik gebruikte de Razer Deathadder Elite. De Naga Pro is verbazingwekkend beter, enorm verschil kwa precisie in FPS spellen. Kabel is erg goed. Wireless op Wifi heel goed. Latency test wireless: 5ms. Logitech G pro wireless: 10ms.
Na 6 maanden: erg blij met m'n aankoop.