Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
thinkmic
29 mei 2011 Rapporteer

Zalman ZM750-HP

Op dit moment heb ik deze voeding bijna 3 jaar. Ik schrijf deze review met name als waarschuwing voor de slechte customer support van Zalman.
Eerst de positieve punten:
Deze voeding heb ik gekocht omdat hij erg stil zou zijn en modulair is. De geluidsproductie is inderdaad extreem laag, als je er niet met je oor bij zit dan hoor je hem eigenlijk niet. De aansluitmogelijkheden zijn goed. De moederbord / processor kabels zijn lang genoeg voor een nette inbouw in mijn Anctec P182 kast. Daarin zit de voeding namelijk onderin, en is het mogelijk om de voeding kabels achterlangs het moederbord te laten lopen en bovenin weer te voor schijn te laten komen voor de processor en ATX aansluiting. Hiervoor heb je wel vrij lange kabels nodig en die van...

Pluspunten

• Zeer stil
  • Modulair
  • Lange kabels
  • Goede afwerking.

Minpunten

• Betrouwbaarheid te laag in verhouding tot de prijs.
  • Kans op reactie van Zalman bij RMA aanvraag via website of support via email kleiner dan bij flessenpost.

3 van 5 sterren (Voldoende)
Wachten...
2 maart 2009 Rapporteer

Zalman ZM750-HP

Ik zet bij deze alvast mijn onderdelen neer die in combinatie gaan met de Zalman ZM750-HP.
Morgen krijg ik deze binnen, dan even inbouwen.
Daarna zal ik de review geheel afmaken, ik heb hem er alvast op gezet zodat mensen het al weten en het dus in de gaten kunnen houden.
Overmorgen zal de gehele review erop staan.
Ik hoop dat ik dan met mijn review mensen kan helpen met hun beslissing betreft de Zalman ZM750-HP.
Ivo

Fleximex
8 oktober 2011 Rapporteer

Roger_Rabbit
18 mei 2009 Rapporteer

Zalman ZM750-HP

Heb jij ook een Zalman ZM750-HP?