€ 91,99 bij NBB.com

Review door de redactie

Best Buy Guide - Beste AMD Socket AM4-moederborden

Wat is het beste moederbord voor AMD Socket AM4? Op deze pagina vind je ons advies de beste AM4-moederborden.

18 26 mei '24

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
9 november 2024 Rapporteer
Product gekocht 0

prima itx bordje, ik gebruik dit in een sharkzone ITX kastje in combinatie met een GTX 1060 en een eenvoudige voeding om toch wat games te kunnen spelen als ik buiten de deur ben.
doet wat ik ervan verwacht, echter geeft speedfan wel flink hoge readings aan. ik vermoed dat dat de VRM is en die gaat wel over de 100 grade. maar systeem doet wat moet doen.in deze prijsklasse prima aankoop

Pluspunten

• ITX
  • M.2 Heatsink
  • eenvoudig

Minpunten

• langzame onboard wifi
  • VRM heet

30 maart 2025 Rapporteer
Product gekocht

ASRock A520M-ITX/ac

Niet aan te raden voor een compacte build. Betaal iets meer en ga voor een bord met betere VRM koeling en chipset. Had het gebruikt als mediacentre PCtje in een compacte case, maar het bord werd snel heet met een Ryzen 5 3600.

Pluspunten

• Compact
  • 2x m.2 slots

Minpunten

• VRM 100+ graden
  • PCI-E 3.0
  • Simple BIOS

2 van 5 sterren (Slecht)
14 februari 2023 Rapporteer
Product gekocht

ASRock A520M-ITX/ac

Basic moederbordje met ITX formfactor en A520 chipset. Niet geschikt voor overklokken, undervoltage. RAM OC is matig. VRM heatsink wordt heet bij normaal gebruik en in MW2 is het niet met blote vingers aan te raken. Sensors werken niet (108C) Powerlimits niet aan te passen, PBO doet het niet. Teleurgesteld.

Pluspunten

• ITX formfactor
  • heatsink voor M.2

Minpunten

• VRM heet bij normaal gebruik
  • Je kan van alles aanpassen in BIOS, maar het blijft gewoon op stock staan. Geen PBO, geen undervoltage, niks. Bij andere moederbordjes met A520 kan je PBO wel gebruiken.
  • RAM oc is niet wat ik verwacht van een 2 DIMM bord.. Bclk OC is slecht.

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een ASRock A520M-ITX/ac?