Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
28 september 2007 Rapporteer

Ik was aan een upgrade setje toe voor mijn PCtje en wilde voor een leuke prijs een moederbord met upgrademogelijkheden.
De keuze is dus gevallen op een MSI P35 NEO-F in combinatie met een Intel E4300 en Twinmos Twister 2 *1024 PC6400
Na installatie was alles 24/7 stabiel, heb er nog bios 1.1 in geflashed zonder problemen, eigenlijk al met al een leuk moederbord.
De E4300 staat bekend als een goede overklokker, maar in combinatie met dit moederbord (kan ook aan de processor liggen) kom ik niet echt ver. 2400 Mhz was haalbaar (266FSB), maar dan starte de pc vanaf een koude start niet altijd op. Als de PC eenmaal gestart was, niets aan de hand, maar een koude start: drama, dus heb binnen een paar dagen alles weer op default settings gezet, eist aan en draait ook wel snel genoeg. Als ik sneller wil, koop ik met de huidige prijzen wel een snellere CPU.
er zitten 5 sata poorten op, dat leek mij in eerste instantie wel meer dan genoeg, maar goed: 2 sata branders en 3 harddisken en de boel zit al vol! Eigenlijk had ik toch voor een versie moeten kiezen met de ICH9R....
DVD is qua grootte niet echt super qua opslagmogelijkheid, dus ik gooi mn extra schijf die ik nog heb liggen maar in een USB behuizing voor de offline backup.
Layout...

Pluspunten

• Stabiel
  • Goede indeling
  • toch behoorlijke overclocker

Minpunten

• Geen Firewire op mijn uitvoering

3 november 2009 Rapporteer

MSI P35 NEO-F

16 juni 2009 Rapporteer

MSI P35 NEO-F

Heb jij ook een MSI P35 NEO-F?