€ 55,- bij bol

Review door de redactie

Door Paul Hulsebosch - Redacteur 19 oktober 2021

Goedkope gamingheadsets - Kleine prijzen, grote verschillen

JBL heeft zijn zaken goed voor elkaar bij de Quantum 300. Het is een lekker lichte headset die zit als een huis. Dat laatste komt ook doordat hij wat veel druk uitoefent op je hoofd, wat bij langere sessies op kan gaan spelen. De pasvorm van de headset is echter prima en de bediening overzichtelijk en prettig. Het geluid van zowel microfoon als drivers is goed. Het is echter vooral prettig dat de headset zowel via 3,5mm is aan te sluiten, als via USB, wat hem er veelzijdiger op maakt. Daarbij komt dat JBL met de QuantumEngine de beste bijbehorende software heeft ontwikkeld. Lees verder »

Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
iSonaR
4 december 2024 Product gekocht

JBL Quantum 300

Gekocht specifiek om op mijn PS5 te gebruiken. Hiervoor is het een goede headset voor het budget. Het geluid klinkt verassend goed, prima microfoon om in Playstation Party's te gebruiken, en is redelijk comfortabel. Oprecht erg verrast voor de prijs.

Helaas merk ik wel dat na een uur of 3 dat de Headband best wel hard begint aan te voelen en oncomfortabel. Dit is een van de redenen dat ik het ook daadwerkelijk alleen voor een console gamer kan aanraden die niet uren en uren achter elkaar speelt.

Kortom, erg blij met de headset voor het gebruik op mijn PS5, maar voor PC of iets anders waar ik het voor een langere tijd zou gebruiken, zou ik het niet zo snel kiezen.

Pluspunten

• Geluid klinkt mooi
  • Prijs
  • Microfoon klinkt prima
  • Comfortabel over de oren

Minpunten

• Headband na lange tijd oncomfortabel

fx500
24 november 2021 Product gekocht

JBL Quantum 300

Qua prijs/kwaliteit is er echt geen betere.
Ja er zijn echt wel min punten zoals de software (gewoon niet installeren) en de kabel is wel heel dun.
Ook de aangegoten 3.5mm kabel is niet lang. Wel zijn er meegeleverd een usb-adapter en 3.5mm verlengkabel.

Al met al een geweldig gaming-headset.

Pluspunten

• Geluid
  • Comfort
  • Kwaliteit microfoon

Minpunten

• Dunne kabels
  • Microfoon arm voelt goedkoop aan
  • Software

Heb jij ook een JBL Quantum 300?