Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Logitech MX Air

Specificaties Radiogestuurde muis - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
2
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
AyeAyeCaptain! 27 oktober 2007

Logitech MX Air

Pluspunten

  • Zeer makkenlijk
  • Precies
  • Vrijheid
  • uitstekend
  • verademing

Minpunten

  • de batterijen gaan bij 1 hele oplaad beurt 6 dagen mee

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

+1
TrySpace 4 november 2017 Product gekocht

Logitech MX Air

10 jaar later nog steeds elke dag gebruikt, batterij gaat nog steeds zo'n 5 a 6 uur mee. Het is ideaal voor een TV + computer op de bank hangen combi, terwijl je nog steeds kan browsen. Niet geschikt voor gamen in de lucht, of plat, maar hoeft ook niet.

Pluspunten

  • Floating scroll-"wiel" is erg prettig te gebruiken
  • In de lucht werkt perfect, als je er eenmaal aan gewend bent.
  • Ideal voor TV+PC combi

Minpunten

  • Onderste functieknoppen in het midden hebben een beetje lastig te bereiken positie

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 3
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

+1
Zeemijl 13 november 2008

Logitech MX Air

Pluspunten

  • Het gebruik van de muis in de lucht werkt nauwkeurig.
  • Een driver is niet echt nodig.

Minpunten

  • De accu is na een paar uur continu gebruik leeg (de accu is een jaar oud).
  • Om de accu te sparen schakelt de muis zichzelf heel snel uit. Dan is net iets meer beweging nodig dan anders om het aan te laten schakelen.
  • Het bediening van de knoppen is ten koste van de vormgeving gegaan.
  • Als je de muis in de lucht houdt, dan schakelt hij soms over naar de 'op de tafel' mode, als je vinger onderaan voor het lasergedeelte zit.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 3
Ergonomie Score: 3
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 4

0
gijsvogel 4 februari 2010

Logitech MX Air

Pluspunten

  • Mediacenter bediening middels "guestures"

Minpunten

  • Wisselende (vaak korte) batterij-levensduur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 5

Daikirai 26 januari 2013

Logitech MX Air

Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Rupie 3 november 2011

Logitech MX Air

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
iMrBrownie 22 juli 2011

Logitech MX Air

Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 2
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
Eur 20 december 2010

Logitech MX Air

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
kevin.riemens 6 oktober 2010

Logitech MX Air

Pluspunten

  • Free air functies is geweldig en werkt verrassend goed!
  • De muis is verder verassend licht! Ik dacht eerst dat ik de accu nog erin moest doen, maar deze bleek er al in te zitten!

Minpunten

  • Soms vind ik het bereik van de muis wat tegenvallen. Ik zit namelijk op een metertje afstand van de PC, maar doordat ik het USB ontvangertje achterin de PC heb steken, hapert het zo af en toe wel eens!
  • Voor kleine handen is de ergonomie niet helemaal lekker

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5
HenkEisjedies 25 april 2010

Logitech MX Air

Prijs Score: 2
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 1
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 3
Functionaliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech MX Air?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True