Gemiddelde gebruikersscore
EPOS heeft een nieuwe EPOS | Sennheiser GSP 670 uitgebracht. EPOS heeft de ‘gaming’ division van Sennheiser overgenomen waardoor op ten duur de gaming producten onder de naam van EPOS worden uitgebracht. Hoe bevalt de GSP 670? Ik zoek het uit!
Helaas is de conclusie: Koop dit product niet. Het is de 300+ euro niet waard.
Verder, goede headset. Ik heb de geluidskwaliteit express uit de plus- en minpunten gelaten. Die is namelijk goed, maar niet goed genoeg voor de prijs
Samengevat, het geluid is geweldig, de batterij gaat lang mee. Maar de rest is slecht of onvoldoende, zeker voor deze prijs.
De microfoon is afschuwelijk. Omdat Bluetooth nog steeds beperkt is hebben ze zoveel mogelijk kwaliteit in de audio behouden door te snoeien bij de microfoon.
Prachtige sound kwaliteit maar de 7.1 sucks. Ik kom van een g935 en die had prachtige 7.1 maar deze is wat minder. het is gewoon een iritant effect inplaats vna de 7.1 effect, Voor de rest bij te hoge bass begint de geluid te krakelen
Niet kopen!
Hele goede bouw kwaliteit met een mooi geluid(alleen bedraad)
Maar de software is erg slecht na een tijdje gebruik kraakt het geluid heel erg en moet je hem opnieuw opstarten.
Als je een draadloze headset wil moet je deze niet kopen.
Het is zeker niet het geld waard
Gekocht als vervangingvoor mijn G533. Gaat nu terug.
Samengevat: GSP670 is duur, ook nu dat het afgeprijst is, te duur voor wat je krijgt. Geluid en software zijn middelmatig (neiging naar slecht), bereik echt triest en bouw is goed maar daardoor ook zwaar. Mic is OK.
Het zit voor geen meter klemt erg waardoor ik last kreeg van mijn oren/kaak dit geld ook voor de GSP 600-500 het systeem werkt niet. Sennheiser gebruik deze drivers maar gebruik een andere bouw bijv, GSP 300-370. zit echt veel beter !!.
Mooie headset met goede geluidskwaliteit, maar zoveel problemen.
Constant pairing problemen, microfoon doet het niet tijdens het opladen. Batterijduur was meestal maar 3-4 uur.
Teruggestuurd naar de winkel waar ik hem heb gekocht. Je verwacht toch wel iets anders van een koptelefoon van €300,-
Na een aantal maanden gebruik ben ik toch uitgekeken hiermee. Het is zijn geld helaas niet waard gebleken.
- Microfoon omhoog doen mute onwillekeurig niet meer.
- Bereik slecht, je hoofd draaien kan al storing opleveren
- Bij het aanzetten veel moeite met koppelen, 10x opnieuw verbinden voordat microfoon werkt
Goede bouwkwaliteit van headset. Te verwachten geluidskwaliteit.
Eerder closed klankkast. Dongle, ingebouwde EQ, drivers en wireless verbinding zeer ondermaats.
Kwaliteit micro laat te wensen over en veel problemen bij launch product mbt firmware en bugs.
Na jaar intensief gebruik earpad vulling losgekomen en moeilijk replacement te vinden.