Gemiddelde gebruikersscore
Een goedkoop en degelijk 2k scherm
Wat een prachtige kleuren en sherpte voor een kleine prijs.
Het is een erg goede monitor voor zijn prijs met aangename kleuren en een groot scherm. doordat het 1440p is is het ook heel scherp beeld. Hij is wel best zwaar maar dat maakt in principe niet veel uit
voor de gamer die enigzins op een budget een high-end beeldscherm wil hebben is deze precies goed.
Zocht een mooie monitor met een QHD resolutie met de mogelijkheid om games te kunnen spelen, nu vooral blij met de resolutie icm de maat. prijs van 199,- viel mij ook mee.
Resolutie 2560 x 1440 bevalt goed, zoom kan op 100% blijven staan.
De monitor is best wel zwaar, maar voelt wel degelijk aan en staat ook stevig.
Word geleverd inclusief diverse kabels: HDMI, DP, USB en voeding.
Uitknop zit in het menu (beetje omslachtig)
Ik heb deze gekocht omdat ik altijd kijk naar prijs/kwaliteit verhouding. Mijn eerste upgrade naar een 1440p monitor. De kleuren en helderheid zijn goed instelbaar, ik heb deze op SDR staan en dit is prettig in iedere omstandigheden. Nog niet veel aan gesleuteld. De recensies waren al goed op internet over deze monitor. Het gebruiksmenu is makkelijk, echter een fysieke uitknop is er niet.
Ik kan het scherm zeker aanraden voor iemand die een budget 1440p monitor zoekt.
Dit scherm 2x aangeschaft. Ik kom van 2x 24" 1080p kantoorschermen dit is zoveel beter. De prijs van 199 heeft mij over te streep getrokken. Tevreden met zoveel scherm voor die prijs. De kijkhoek is niet perfect waardoor als ik vanaf mijn positie naar het 2de scherm kijk zie ik een lichte verkleuring(gradient) zie aan de verre kant, niet hinderlijk maar wel aanwezig. Op het scherm waar ik recht voor zit is dit niet te zien.
Goede prijs en zeker beter dan andere monitoren voor de prijs, alleen de speakers zijn matig maar ik gebruik meestal een headset dus daar kan ik mee leven, de HDR is ook matig maar ik gebruik gewoon een aangepaste instelling op de monitor zonder HDR
Ik ben geswitches van 1080p 60hz naar deze monitor. Dit is 100x beter en het is vrij goedkoop voor een 1440 27 inch 144hz monitor.!!
De monitor is erg mooi, kleuren zijn goed. Teksten zijn groot genoeg zonder windows scaling. Ëen probleem: de display output ook een signaal wanneer deze uit staat (met de stekker erin). Hierdoor herkent windows niet dat het scherm uit is en verspringt de content niet naar mijn andere schermen.
Ik heb de monitor toen deze uitkwam direct gekocht. Na bijna een jaar gebruik nog steeds tevreden. Zoals al vaker is gezegd zijn de speakers eigenlijk onvoldoende. Mijn exemplaar had in twee hoeken lichte IPS glow maar daar merk ik vrij weinig van. Deze monitor is zeker een aanrader.
Dit is een goede monitor en was zeker het geld waard.
Meer back light bleeding dat ik verwacht had. Als ik dit geweten had dan had ik dit scherm niet gekocht.
Veel aansluitingen en een USB3 hub. geluid is matig.
Super beeld, weinig IPS glow opgemerkt. Wel bij aflevering direct dode subpixel(s) ontdekt bijna precies in het midden. Powerbrick maakt een coilwhine/schreeuwend geluid als de monitor op stand by staat. Bij gewoon gebruik niet opgemerkt. De 1ms reactietijd ligt in de werkelijkheid veel hoger.
Een prachtige pc! 1440p - 144 hz en een IPS panel is voor deze prijs echt geweldig.
Alleen bij het kijken van netflix zag ik de IPS glow, maar daar heb ik tijdens het gamen geen last van.
Heb dit scherm gekocht via Azerty.nl met een black friday promotie.
Op dit ogenblik is dit scherm de beste die je voor deze scherpe prijs kan krijgen.
- In hoogte verstelbaar, veel goedkopere exemplaren hebben dit niet
-144hz
-1440p
- IPS
- en ook alle kabels meegeleverd HDMI 2/Display Port
Tijdens de Black Friday sale voor €269 kunnen kopen als vervanger van mijn 24"/144hz TN scherm. De kleuren spatten van het scherm, het scherm is lekker vlot, de bouwkwaliteit is dik in orde en het mooiste: vrijwel geen glow/bleeding op mijn exemplaar. Voor dit geld is er geen betere keuze.
Prima monitor vooral met de black friday aanbieding. Ik heb op mijn unit geen IPS glow en 0 dode pixels. Wel heeft het scherm volgens online response time tests 6ms ipv de aangegeven 1ms, maar dit is gelukkig geen probleem voor mij.
Geweldige monitor. Geen IPS glow opgemerkt.
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kwam van een 1080p TN paneel en heb allerlei VA monitors geprobeerd. De blacksmear van VA is voor mij onhandelbaar maar ik bleef vasthouden dat ik een VA panel moest i.v.m. zogenaamde betere game prestaties. Ik merk geen prestatieverschil met een TN/VA paneel.
Gekocht als vervanging van mijn oude 1080p monitor, ben er erg tevreden mee. Er zitten ingebouwde speakers in maar als je die wil gebruiken kan je beter een goedkoop 2.1 speaker setje kopen.
Erg mooie kwaliteit en kleuren, maar dat kan komen omdat ik een 1080p TN paneel gewend ben.
Responsetijd lijkt degelijk voor een IPS paneel, merk geen verschil met mijn oude TN monitor
Degelijke prijs voor een 144hz 1440p IPS paneel met HDR en G-Sync.