Gigabyte fabriceert wat ons betreft het leukste goedkope AMD B550-moederbord met de B550 Aorus Elite. De vrm is van opvallend hoge kwaliteit, met in totaal veertien 50A-powerstages. Ook over de keuzes op het gebied van audio en netwerk zijn we tevreden, zeker met de vraagprijs in het achterhoofd. Lees verder »
Voor een schappelijk bedrag heb je een B550-bord, moeiteloos kan updaten tot een Ryzen 9. Veel usb. Beide m.2-slots werken op x4-snelheid + ssd koeler. Geen actieve koeling van een chipsetfan nodig, veel meer positieve dingen.
Al met al voor normaal geld krijg je veel.
Degelijk en uitgebreid moederbord voor de prijs. Geeft wel een rare initialisatie-flits wanneer ik de voeding aanklik en na 2 dagen werkt de ethernetpoort niet meer (?). De bijgeleverde software is van laag niveau (BIOS-updater die niet werkt bijv.). Kortom, niet onverdeeld positief over dit bord.
De budget king qua moederborden. Het Bord ziet er goed uit, heeft alle functies die je van de prijs verwacht, en kan een OC 3700x prima aan. Alleen een USB3.2 zou nog wel fijn zijn.
Budget-friendly moederbord met AM4 socket met toch een aantal plusjes, doet wat die moet doen voor een erg aantrekkelijke prijs. Kwaliteit is prima maar niet uitzonderlijk. Luxere features als USB-C en uitgebreide RGB zijn hier uitgezonderd. (Voor de een zowel een min- als pluspunt)