De Asus RoG Strix B550-F Gaming (Wi-Fi) heeft zoals de naam al zegt een geïntegreerde wifi-6-chip, al is er ook een wat goedkopere variant zonder draadloos netwerk beschikbaar. Het bord is aardig compleet, met bijvoorbeeld twee ssd-heatsinks. Alleen het weglaten van een interne usb-c header valt op - andere borden in dit prijssegment hebben die doorgaans wel. Lees verder »
Het bord draait zonder problemen zelfs de xmp draait zonder problemen.
Het bord heeft ook lekker veel opties waardoor die toekomst bestendig is.
Na verschillende merken moederborden te hebben gehad blijf asus toch het fijnst, ook de Bios is zeer fijn en alles is makkelijk te vinden.
I am excited to own this motherboard, looks awesome and great performance. Only thing I miss is USB 3.2 Gen 2 Type C header for front panel. Rest all amazing!
mooie moederbord met handige features, zoals 2x m.2 shields. ook heeft hij een van de beste onboard geluidschips en een geintergreerde I/O shield, zodat je die niet vergeet bij het installeren. kortom, fantastische moederbord met een fantastische prijs.
het is een top moederbord! werkt prima met de 3700x van amd ryzen. gebruik hem nu een week en nog geen probleem gehad. echt een aanrader voor iedereen die niet meer dan 200 euro uit wil geven aan een moederbord.
Nu maand in bezit. Moederbord van goede bouwkwaliteit zoals je van Asus kan verwachten. Herkent processor, geheugen en HD's. Bijgeleverde Wi-Fi ontvanger is krachtig, maar snoertjes wat fragiel.
BIOS interface voelt wat ouderwets aan en handleiding is wat onduidelijk voor aansluiting van CPU-power.
Ik vind dat iedereen met een gelimiteerd budget voor dit moederbord zou moeten gaan wel spijtig van het uiterlijk met die roze accenten maar in een zwarte case zie je het amper. De B450-f is op het vlak van uiterlijk veel beter. Maar toch blijft dit een aanrader.
Het moederbord ziet er mooi uit, futuristisch en heeft RGB. In combinatie met de overige aankopen was de prijs kwaliteit verhouding goed. Het heeft PCIe gen 4 en werkt direct met Ryzen 3000 zonder een nieuwe BIOS te downloaden.
Zeer mooi moederbord met een goede set aan features en gebruiksgemak. Inbouwen ging zonder problemen en alles werkte direct goed samen. ASUS AURA zorgt ook voor mooie effecten samen met mijn RAM en de AMD Wraith cooler. Als onervaren bouwer was de handleiding met duidelijke stappen ook erg prettig.
Goed moederbord, goeie vrm, veel heatsinks, stevig in elkaar gezet. geen enkel minpunt kunnen vinden in het inbouwen installeren en gebruik, de wifi werkt goed, bijgeleverde antenne werkt lekker, alhoewel het draadje een beetje an de korte kant kan zijn. IO shield was een verassend grote plus. Goeie koop
Dit moederbord heeft alles wat ik zocht
Een goede dikte VRM en hoge kwaliteit heatsinks. Voor een build met maar 1 GPU is dit het beste bord dat je voor de prijs kan kopen.
Als je Wi-Fi,bluetooth en AC1220 audio wilt combineren is dit de enige keuze.
Uitstekend bord. Alles doet het zoals het hoort (plug and play). Ik ben niet anders gewend dat ASUS kwalitatief goede producten levert. De software die erbij geleverd wordt, is ronduit geweldig. Het werkt goed en stabiel (wat nogal een uitzondering is in deze tijd)
Iets prijziger voor een mid-range moederbord, maar heeft erg veel features, vergeleken met een B450 moederbord.
Doet wat het moet doen, en is future proof.
Heb dit moederbord gekocht omdat ik op zoek was naar een ATX B550-bord met Wi-Fi. Ben er zeer tevreden mee, degelijk bord met voldoende aansluitmogelijkheden en simpele handleiding. Enige nadeel is de bouwkwaliteit bij de USB3-pins: tijdens het voorzichtig loskoppelen van de connector trok ik zo het plastic covertje mee.
Moederbord net een paar dagen geleden gekocht, tot nu toe bevalt hij goed. De eigenschappen van het board waren precies de eigenschappen die ik zocht in een B550 moederbord: 6+ USB poorten, Intel lan, bluetooth, wifi en goeie VRM's.