LG DSN11RG Sound Bar AI ThinQ

Prijs
€ 949,-
Specificaties Soundbar met 2x HDMI-in - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
JohnBetohnTestpanel 26 november 2020 Testpanel

LG DSN11RG Sound Bar AI ThinQ

De LG DSN11RG is een soundbar uit het premium segment van LG. Een simpele upgrade aan je home cinema met een serieus prijskaartje (op het moment van schrijven 1000 euro).

Pluspunten

  • Simpel op te zetten
  • Goed geluid
  • Strak design
  • Google Assistant

Minpunten

  • Sumiere handleiding
  • Stemmen slecht te verstaan

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Noord27 2 december 2021 Product gekocht

LG DSN11RG Sound Bar AI ThinQ

Set is een regelrechte vervanger voor high-end 2.1 set. Aanrader. U bent gewaarschuwd.. 😁 Let wel op: na de laatste firmware update komt de set pas echt uitstekend uit de verf. Reviews van voor halverwege 2021 geven een verkeerd beeld.

Pluspunten

  • Compleetheid (Chromecast ingebouwd)
  • Afwerking
  • Neutrale klank tijdens muziek
  • Geweldig afgestelde subwoofer
  • Draadloze aansturing subwoofer en surrounds
  • Automatische calibratie werkt subliem
  • Weinig instellingen. Maar staat bijna perfect op elkaar afgestemd

Minpunten

  • Breedte. Maar past perfect bij 65' TV
  • Weinig instelmogelijkheden. Maar is niet nodig.
  • Laatste firmware Benodigd om tot zijn daadwerkelijke mogelijkheden te komen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

0
Ma-LaNewbie 8 september 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG DSN11RG Sound Bar AI ThinQ

Wij zijn zeer tevreden over deze soundbar. Voor onze televisie is hij perfect en precies even breed als onze 65 inch televisie. Het design is strak en modern en past dus overal bij. Het geluid is prachtig en geeft ons een echte bioscoopervaring in ons eigen huis.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Prachtig geluid
  • Makkelijk te installeren
  • weinig kabels
  • Google assistant

Minpunten

  • Volume kan alleen aangepast worden met bijgeleverde afstandsbediening
  • Te groot voor tv kleiner dan 65 inch

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
LaurensO1982Newbie 5 september 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG DSN11RG Sound Bar AI ThinQ

Een erg fijne soundbar, makkelijk aan te sluiten, gebruiksvriendelijk, en met een berg geluid erin. Echt een goede vervanging voor een surround set.

Pluspunten

  • surround geluid
  • draadloze satellieten
  • google assistent

Minpunten

  • volume assistent erg hard

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

0
Tim.046Newbie 22 augustus 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG DSN11RG Sound Bar AI ThinQ

Deze set is ideaal als je niet van veel kabels houd. Houd van eenvoudige installatie Dolby atmos Qua geluid merk je echt dat het van alle kanten komt vooral bij games en muziek hoor je de Bass voet stappen etc goed achter je

Pluspunten

  • Draadloos
  • Dolby atmos
  • Eenvoudige installatie

Minpunten

  • Duur
  • Google geluid harder
  • Bij films atmos ervaring wat minder dan games en muziek

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Featureset Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

0
Sunset75Newbie 20 augustus 2020 Product gekregen

LG DSN11RG Sound Bar AI ThinQ

Een hele mooie soundbar met een subliem geluid!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Sublie geluid

Minpunten

  • Best duur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

Michael van S 21 november 2020 Product gekocht

LG DSN11RG Sound Bar AI ThinQ

Bijzonder slechte set die zijn geld niet waard is. Totaal geen midden (stemgeluid). Als je veel naar female vocals of films kijkt dan is dit niet de set voor jou. Bijna alle reviews waren goed toen ik hem kocht behalve eentje waarvan ik achteraf het volledig eens mee bent. https://www.whathifi.com/reviews/lg-sn11rg

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt
  • Makkelijk installeren
  • Google Voice werkt bijzonder goed

Minpunten

  • Basgeluid is niet goed geïntegreerd met de andere tonen
  • Midden (stemgeluid) is bijzonder slecht
  • Duur

Eindoordeel

Score: 2
LeevNewbie 10 september 2020 Product gekocht

LG DSN11RG Sound Bar AI ThinQ

Deze soundbar is ver boven verwachting! Allereerst erg makkelijk in gebruik door de bluetooth connectie waarmee alles verbonden is. De subwoofer en achtergeluid speakers completeren het bioscoop effect perfect.

Pluspunten

  • Google assistent
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Afstandsbediening

Eindoordeel

Score: 5
R.Martini 26 augustus 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG DSN11RG Sound Bar AI ThinQ

Ik heb puur genoten van deze set. Hij doet meer dan je verwacht van een soundbar. Kleine speakers? Voor LG geen probleem. Het resultaat is kamervullend. De bas is vol en de geluidseffecten komen van alle kanten. Google Assistant en Chromecast maken deze set compleet.

Pluspunten

  • vol geluid
  • mooi design
  • eenvoudige installatie

Minpunten

  • soms miste ik middentonen
  • premium prijs voor een premium product

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG DSN11RG Sound Bar AI ThinQ?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee