Erg fijn horloge. Heb hem nu een week in gebruik, met nog 65% batterij over. Groot pluspunt: de tijd altijd zichtbaar is, dus geen lelijk zwart ding om je pols. Hartslagmeter is vrij accuraat, de stappenteller absoluut niet. E-ink display is een fijne toevoeging voor het lezen van meldingen.
Het hybride horloge is doet haar naam eer aan en heeft het beste van twee werelden; de functionaliteiten van een smartwatch met het design en de batterijduur van een traditioneel horloge. Of je hiervoor ook compromis moet maken, is erg persoonlijk en afhankelijk van hoe/waarvoor je het horloge gebruikt.
Wat als eerste opviel (of eigenlijk ook niet) was het e-ink scherm.
Ik ben blij verrast en vind het eigenlijk wel heerlijk. Een horloge wat niet opvalt maar wel luxe uitstraling heeft. Wat heel subtiel toch laat zien op je een whatsapp of mail hebt ontvangen.
Mijn eerste indruk van deze horloge was wel ok. Maar nu ik hem al een aantal dagen heb zie ik wel het verschil tussen deze en een van een vriendin die iets duurder is. Uiteraard is het lastig om appels en peren te vergelijken
Degelijk aanvoelend horloge, draagt prettig. Eenvoudig in gebruik, lange accuduur. Voor mij niet geschikt als sport / outdoorloge bij twijfelachtige waterdichtheid (condens onder scherm op diverse dagen)
Ik stuur het horloge terug omdat ik dit horloge niet aansluit bij mijn wensen / verwachtingen
Goede smartwatch met zeer goede accuduur en heeft de basis functies van een smartwatch. Prima hybrid! zeer tevreden
Het e-inkt scherm werkt heel goed en is duidelijk leesbaar. Als je niet te veel digitaal wil maar wel je melding wil ontvangen, je hartslag wil bij houden en je stappen wil tellen is dit echt het ideale horloge.
Horloge zit prettig en ziet er mooi uit. Hartslag, weer, stappen en datum zijn makkelijk af te lezen, handig gebruik van e-paeper. Software matig; meldingen zijn moeilijk af te lezen en besturing is niet intuïtief. Goede hartslagmeter, maar kan deze gegevens niet koppelen aan sportapps als Runkeeper of Strava.
Hij is eenvoudig te synchroniseren met de app en simpel in te stellen.
Hij kan naar eigen behoefte aangepast worden, zoals bijv de zijknoppen voor een snelmenu.
Het menu is snel op te roepen en prima en overzichtelijk ingedeeld. Alleen geen touchscreen
De batterij gaat echt lang mee, zoals beloofd.
De looks van een normaal horloge, met stiekem heel veel extra smart opties. De combi tussen echte wijzers en een e-reader schermpje werkt bijzonder doeltreffend. Ik ben er zeer tevreden mee.
De smartwatch ziet er stoer en modern uit. De echte wijzers staan deze watch zeer fraai! De uitvoering met de metalen band heeft een hele mooie iets donkerdere kleur grijs. Het horloge is licht en zit lekker om de pols. De batterij gaat met gemak 10 tot 15 dagen mee.
Mooi horloge. jammer,constant een koppel icoontje staat. Bediening om berichten te lezen is matig Meldingen zijn vaak moeilijk af te lezen, het draaien van de pols om de wijzers 'uit de weg te laten gaan' werkt vaak niet en de besturing is niet erg intuïtief.erg kleine lettertjes op het scherm.
Het scherm is van e-ink dus altijd aan en zeer goed af te lezen ook of juist bij volle zon.
Het fijne van e-ink is dat als het eenmaal op het scherm staat het geen energie meer gebruikt.
Mooi horloge met geweldige accuduur
Ik ben tevreden over dit product. Als je op zoek bent naar een horloge met wat extra mogelijkheden dan is dit echt perfect. Als je meer functionaliteit verwacht (touchscreen, nfc, apps, etc), dan past dit horloge waarschijnlijk niet.
Een simpele smartwatch met te weinig mogelijkheden om het een echter smartwatch te kunnen noemen. Achterhaald display waar je van moet houden. Mooi design en uitstekende batterijduur. Stappenteller en hartslag meter zijn onnauwkeurig. Conclusie, ik zou een andere kopen!
Het is een mooi horloge met prettige functies.
Het koppelen aan mij smartwatch was eenvoudig.
De wijzerplaat is naar wens in te stellen met beschikbare achtergronden of een foto.
De stappenteller vind ik niet goed. Zitten achter het bureau levert al enkele honderden stappen op.
Sinds enkele dagen heb ik de Fossil HR Collider FTW7008, de eerste indruk is goed, het is een erg mooi horloge en je kan het klokje inrichten zoals je zelf wilt. In 11 dagen tijd is de batterij van 100% naar 59% gegaan. Vooral gericht op stappen
Prachtige smartwatch, die ter vervanging van mijn Mykronoz Zetime is gekomen. In één woord, geweldig. Wat een verbetering.
Het apparaat doet wat het moet doen en doet dat goed, heel erg goed. Als het nu gaat om notificaties of het bijhouden van slaap, stappen en hartslag, alles werkt.
Erg goed product, aangeschaft nadat mijn Asus Zenwatch 3 van bijna 3 jaar oud steeds slechter begon te worden. Dit horloge is echt een gigantische vooruitgang qua snelheid! Ook het ontwerp spreekt mij heel erg aan en het feit dat er standaard bandjes kunnen worden gebruikt is top.