Prijs | |
Specificaties | 10,1" • 1920x1200 • 64GB • Chrome OS - Bekijk alle specificaties |
De Chromebook Duet is een betaalbaar, handzaam, compleet en veelzijdig apparaat dat met name het Chrome-aspect goed uitvoert. Doet uit de doos wellicht niet precies wat je zou willen, maar is toch boven verwachting veel aan te tweaken/finetunen om hem naar wens aan te passen.
Featureset | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Warmte en geluid | Score: 4 |
Mobiliteit en accuduur | Score: 5 |
Aangekocht als vervanger voor mijn Pixel C android tablet. Voor net geen 300 euro krijg je heel wat waar voor je geld, namelijk een vlot werkend Chrome OS toestel met een deftig scherm in een kleine form factor. Je krijgt er een gratis toetsenbord bij.
Featureset | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 3 |
Warmte en geluid | Score: 3 |
Dit is absoluut een koopje! Met 8 jaar updates, lichtgewicht en een superscherm.
Featureset | Score: 5 |
Prestaties | Score: 4 |
Beeldkwaliteit | Score: 5 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
Mobiliteit en accuduur | Score: 5 |
Dit is de definitie van waar voor je geld. Ideale formfactor voor on the go werkzaamheden. Ik gebruik hem voor office taken, netflix, browsen en wat andere lichte taken. Scherm is kraakje helder en de juiste resolutie voor het formaat. Bijgeleverde accessoires stellen niet teleur.
Featureset | Score: 5 |
Prestaties | Score: 4 |
Beeldkwaliteit | Score: 5 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
Ergonomie | Score: 4 |
Mobiliteit en accuduur | Score: 5 |
Prima prijs/kwaliteit verhouding, maar soms wel erg traag.
Featureset | Score: 3 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Mobiliteit en accuduur | Score: 4 |
Snelheid valt tegen vergeleken met een Android tablet van dezelfde prijs (bijv. Tab A7) verwacht daar niet teveel van. De Chrome browser zelf daarentegen draait verassend goed, dus voor browsen voldoende. Swipe (multitasking) gestures wel erg stroperig ook, valt een beetje tegen qua performance, maar voor de prijs zeker voldoende.
Betaalbaar, en toch best wel vlot, mooi scherm. Touch lijkt wat onprecies en maar één schamel port; USB-c. Gebrek aan gestandaardiseerde docking stations maakt het wel een gepuzzel om alles aan te sluiten.
ik heb mijn Lenovo geretourneerd. De reden voor aankoop was de chromebrowseren zijn extensies als adblocker. Maar de lenovo in tablet modus is gewoon te traag voor mijn gevoel. Het kan komen doordat ik snellere laptops ben gewend maar vind het gewoon te traag Pagina's renderen traag, en veel delays.
Primair gekocht als tablet vervanger, vanwege de lange update garantie. De oude tablet was traag, dit ding is echt een verademing! Gaat in de toekomst ook gebruikt worden voor onderwijs in laptop modus. Minpunt: Eén (USB-C) aansluiting, dus bv geen SD. Voor dit geld (239€) een absolute topper!
Uitstekend product voor de prijs. Goed totaal pakket om licht te browsen en om youtube of netflix te kijken.
Ik ben positief verrast door deze tablet; het scherm is goed, het toetsenbordje voelt goed aan, Chrome-OS is responsive met weinig tot geen lag, en de batterijduur is goed. Chrome OS is zowel in tablet- als laptopmodus echt heerlijk om mee te werken. Voor de prijs is het een no-brainer
Ik had al een Chromebook van Acer, een 13-inch 2-in-1 laptop, maar mistte een tablet tijdens presentaties en spreekbeurten. De formfactor van de Lenovo IdeaPad Duet Chromebook is perfect voor mijn gebruik. Prima toetsenbord en hoesje, makkelijk in gebruik, is vlot en heeft een mooi beeldscherm. Voelt niet goedkoop aan!
Met dank aan een scherpe prijs, snelle processor, het super goede ChromeOS en 8 jaar updates is dit de tablet om te kopen anno 2020. Meer apps beschikbaar dan op Android door ChromeOS. Daarnaast ook nog eens 8 jaar ondersteuning! Waar alle andere tablets maar 2/3 jaar updates krijgen. Top!
Meteen gekocht zodra ie beschikbaar was in Nederland. Was toe aan een nieuwe tablet en had reeds positive ervaringen met Chrome OS. Vlotte tablet met hoogwaardig full hd scherm. Ideaal om even een mailtje te sturen, te netflixen etc. Tegenvaller is de resolutie bij het aansluiten van een externe monitor.
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,