Gemiddelde gebruikersscore
Rond deze prijsklasse het beste X570 board als je wilt overclocken.
Het goedmakertje van MSI na de dramatische 1e serie boarden.
Mooi uitziend moederbord, loopt tot nu toe stabiel icm Ryzen 5900x, RTX 2060 en G.Skill Trident Z RGB F4-4000C18Q-32GTZRB
Prima bordje voor Zen2/3, zeer goed met RAM OC. VRM wordt zelfs met een 5950X nauwelijks warm.
1 groot nadeel - bord heeft echt de neiging om bij verkeerde settings volledig stuk te lopen, dan is de batterij eruit peuteren of een jumper kortsluiten de enige optie, belachelijk voor 2021.
Ik heb dit moederbord gekocht omdat ik in het gebruikte systeem nog een Ryzen 5 2600x erin heb zitten die ik nog 1 jaar wil gebruiken. Op een B550 word de processor niet ondersteunt.. Bord heeft goede features waar het om te doen is. Bord doet wel goedkoop aan.
Fijn moederbord. 1 quirk, het bios stuurt default 1,24v naar RAM , maar de meeste geschikte bankjes op 3600 hebben 1.35v nodig.
Ik heb me 6 weken opgevreten omdat mijn systeem instabiel was, in Windows en in Mint.
Nu loopt het als een zonnetje en ben ik zeer tevreden.
Voor de prijs is het een van de beste WIFI Moederbord op de markt nu.
Omdat het nieuw is, moet je wel na paar maanden de Driver's updaten via MSI site.
Mooi moederbord met een van de beste VRM's op dit prijsniveau. Let wel op, msi dragon center installeert een stukje software genaamd cFosSpeed dit bleek na een hoop zoekwerk de reden dat mijn upload extreem langzaam was. Anders dat ging alles perfect.