Ik heb deze Ipad Pro uit 2020 overgenomen van mijn collega en gebruik hem inmiddels al een lange tijd met veel plezier voor series, films en voor het streamen vanaf de Xbox via de WIFI. Doet wat je ervan verwacht en kan nog veel meer!
Heb dit apparaat aangeschaft voor photo editing (Lightroom/Photoshop), dankzij de 6GB aan RAM en de A12Z zijn deze applicaties prima te gebruiken (ook met grotere bestanden 50MB+).
Weer een topproduct van Apple.
Al 5 jaar de multitool in mijn backpack, met een SD kaart reader gebruik ik hem om mijn foto's te bewerken, met het Keyboard schrijf ik mijn mails erop en beheer ik mijn voorraad en met de Pencil kan ik er grafisch op bewerken.
In de aanschaf was het een duur apparaat maar door de lange accuduur en de gebruiksvriendelijkheid van het besturingssysteem is het zijn aanschaf meer dan waard.
Prima iPad met een mooi en vloeiend scherm. De speakers zijn ook erg goed. Wat wel vervelend is, is als je er een apple pencil bij hebt gekocht kan die er per ongeluk afvallen als je hem aan de zijkant beetpakt. Maar dat is niet storend.
Als je de prijs te hoog vindt van deze Ferrari onder de tablets koop je toch gewoon iets anders?
Geweldige tablet, alleen accuduur valt voor mij een beetje tegen komt deels door 120hz scherm en zwaar gebruik (MS Teams, Netflix en YouTube).
De iPad air 3 biedt veel vergelijkbare specificaties.