€ 899,99 bij bol Plaza

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Product gekocht

Apple MacBook Air 2020 i3 1,1GHz, 8GB, 256GB (Qwerty) Spacegrijs

Heb deze aangeschaft voor mijn nieuwe opleiding. het design sprak me al erg aan. Heb altijd al Apple gehad als telefoon dus mijn voorkeur ging ook uit naar de besturing van Apple.

Pluspunten

• TouchID
  • Accuduur
  • Super goed geluid
  • Besturing
  • Design
  • Scherm

Minpunten

• Camerakwaliteit is matig
  • Opstarten gaat wat traag

Product gekocht

Apple MacBook Air 2020 i3 1,1GHz, 8GB, 256GB (Qwerty) Spacegrijs

Dit is mijn eerste MacBook. Heb gekozen voor de upgrade naar de quad-core I5 (kleine meerprijs). Het scherm, het fantastische MacOs, de accuduur en het design spreken mij zeer aan. Met een hub sluit ik met 1 USB-c stekker al mijn randapparatuur aan.

Pluspunten

• Bouwkwaliteit & design
  • Scherm
  • Toetsenbord - zeker voor degenen die het 'butterfly'-systeem kennen van de laatste jaren. Tikt meer als een oudere Macbook!
  • Besturingssysteem
  • Geluid is waanzinnig voor zo'n kleine laptop
  • Accuduur
  • TouchID

Minpunten

• Toen ik een Win10 install in Bootcamp deed, werd de accuduur een stuk minder (echter voor mij persoonlijk niet noodzakelijk)
  • Prijs (alhoewel ik het zeker niet te duur vind, als je bijvoorbeeld met een XPS 13 gaat vergelijken)
  • Bepaalde eigenaardigheden van het OS, zoals bij een reboot een wachtwoord vereist) De keuze past wel bij veiligheid, waar Apple op inzet.
  • Bij veel taken hoor je de fan behoorlijk, temperatuur van de CPU stijgt erg snel.
  • De webcam is matig. Zeker bij weinig licht, is het niets..

Heb jij ook een Apple MacBook Air 2020 i3 1,1GHz, 8GB, 256GB (Qwerty) Spacegrijs?