Review door de redactie
Videoreview - Custom watergekoelde pc van 7200 euro - Ultieme droom-pc met één onvolkomenheid
Redux en ASUS beweren de ultieme game-pc van maar liefst 7200 euro te hebben gebouwd. Wij hebben deze droom-pc met custom waterkoeling getest.
29 jul '21
Reviews door gebruikers
Scoreverdeling
Gemiddelde gebruikersscore
5 van 5 sterren
3 reviews - Pagina 1 van 1
Na 10 jaar kleine updates (GPU's vooral) aan een wat verouderd computer systeen was ik van mening dat ik wel recht had op een nieuw computer systeem (Dec 2020). Na wat googelen kwam ik uit bij deze kast met het thema:
RGB madness
Pluspunten
- robuust gebouwd
- Hoge kwaliteit
- indelingsmogelijkheden
- Afwerking
- moeiteloze montage
- Glazen zijpanelen met anti trill band
- stoffilters
Dit is een must voor degenen die extreem willen watercoolen of hiermee willen beginnen en niks willen inleveren aan HDD/SSD ruimte maar geen extreem grote case willen hebben.
Pluspunten
- 4 hdd/ssd mounts zonder iets te hoeven in te leveren voor watercooling en ook nog hotswappable
- kabels zijn makkelijk weg te werken
- 3*360 radiators in zo'n case WOW!
- extra beugel waar nog 3 SSD/HHD op gemonteerd kunnen worden
- PSU kan geruild worden met de hotswap bays waardoor van alles mogelijk is bijv dual PSU
- Stof filters op alles.
- zij panelen zijn van glas
- verlichting aan voorkant kan gesynct worden met je motherboard als deze een 3 pin Argb connector heeft
Minpunten
- 3de radiator past niet als je een E-ATX motherboard hebt (niet zonder modden)
- 60 mm dikke radiator past boven maar dan zonder fans (45 mm is wel de max)
- 60 mm push pull onder alleen als je geen dual sli setup neemt daarnaast kun je dan niet meer bij de laatste PCI slot (45mm push pull is prima)
- plastic lipjes breken snel als je niet uitkijkt (lian li is hiervan bewust want je krijgt 2 reserve)
- klein ROG logo op het raam, kan niet verwijderd worden
- verlichting aan voorkant moet gevoed worden met een extra sata power connector ook als deze aan je motherboard aangelosten zit
Lian Li PC-O11D XL ROG Certified Wit
Ik kom van een Corsair Crystal 570X White uit ongeveer dezelfde prijsklasse maar deze Lian Li is qua doordachtheid zeker nog een klasse hoger. Echt over alles is nagedacht om het bouwen van een systeem zo toegankelijk mogelijk te maken.
Pluspunten
- Alle panelen (boven, voor, links en rechts) te verwijderen met in totaal 2 duimschroefjes!
- RUIM
- Plek voor 10 120mm fans en 3 radiators
- 4x usb poort waarvan 2 in de voet
- Afwerking is van hoog niveau
- Stoffilters met magneten op BIJNA elke plek
- Verticale GPU mount is mogelijk (mount niet inbegrepen)
- Anti GPU sag setje megeleverd voor de zware 3 slots bakbeesten
Minpunten
- ROG logo in het zijraam geëtst zal niet iedereen fan van zijn
- Geen stoffilter op de 120mm ruimte achterzijde
- Je hebt 2 USB 3.0 headers op je moederbord nodig om alle 4 poorten te kunnen benutten
- Beschikbaarheid