Gemiddelde gebruikersscore
Zeer teleurgesteld in dit product. Ik hoor van veel mensen dat Sennheiser goede producten heeft, maar kan hier absoluut niet in meegaan na dit product gekocht te hebben. Geluidskwaliteit is erg blikkerig. Alle PC audio stopt er mee als ik een Discord of Microsoft Teams call join.
Ik heb de koptelefoon ontvangen en kort geprobeerd, maar het comfort van de koptelefoon viel mij behoorlijk tegen. Vanwege de oncomfortabele hoofdband en de te smalle oorkussens heb ik de koptelefoon geretourneerd.
Headphone maakt zeer goed geluid (zeker gezien de prijs). De bass is overgesatureerd, maar met de equalizer kun je dat redelijk ongedaan maken. Over het algemeen lijkt deze headphone kwa geluidskwaliteit en profiel redelijk vergelijkbaar met de Bose quietcomfort 35, alleen dan zonder noisecancelling.
De headphone is te strak op mijn relatief grote hoofd, en is na een paar uur zeer oncomfortabel. Daarom zal ik hem helaas retourneren, ondanks het zeer goede geluid.
Vergeleken met:
Sennheiser 558
Bose Quietcomfort 35
Met deze koptelefoon is het een genot om naar muziek te luisteren. Het geluid is levendig, dynamisch en gedetailleerd, het klinkt erg live. Voor een gesloten koptelefoon constructie is het geluid heel ruimtelijk. Het laag mid en hoog is goed in balans. Verbeterpunt: De oorschelpen hadden iets groter gemogen.
fijn ding zit leker lange baterij, mis soms de aux aansluiting een beetje
een prima koptelefoon voor mensen die niet te veel willen betalen
Prima hoofdtelefoon voor een zeer nette prijs. Als je beslist ANC wilt hebben, kies dan de uitgebreidere versie 450BT. Het ontbreken van ANC op dit model is dus geen nadeel, maar een keuze. Voor het moment dat de accu leeg is, zou een (mini)jack aansluiting wel welkom zijn.