Gebruikers

Score: 4
9 reviews

AOC CU34G2X/BK Zwart

Prijs
€ 399,-
Specificaties 34" • 3440x1440 • 144Hz • VA • 1ms - Bekijk alle specificaties

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de AOC CU34G2X/BK Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
2
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
SunriseNL 8 december 2021 Product gekocht

AOC CU34G2X/BK Zwart

Er zijn veel dingen die dit scherm goed doet voor de prijs. Wel merk je in kleine dingen dat dit scherm wel echt een prijsvechter is. Dat is uiteraard niet erg als je daarvan van tevoren bewust bent. Lees vooral ook de uitgebreide review als je twijfelt!

Pluspunten

  • Prijs / kwaliteit
  • Prettige curve
  • Stabiele kantelbare standaard
  • Aansluit kabels bijgeleverd (HDMI & Displayport)

Minpunten

  • Out-of-the-box instellingen vereist
  • Knoppen slecht bereikbaar
  • Freesync flicker

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 3

+1
ion 13 februari 2020 Product gekocht

AOC CU34G2X/BK Zwart

Prachtige monitor met een Samsung VA paneel. Contrast is mooi hoog en de kleuren zijn in orde op het oog. Hoge resolutie in combinatie met 144Hz blijft een fijne ervaring. Aangezien de monitor beschikt over een VA paneel heb je uiteraard ook last van VA smearing.

Pluspunten

  • Mooi hoog contrast (VA)
  • Stevige curve
  • 144Hz
  • Kleuren
  • OSD veel opties
  • Kijkhoeken

Minpunten

  • Response times (~9ms) (VA Smearing)
  • Strobe crosstalk
  • Kijkhoeken

Eindoordeel

Score: 5

+1
Badgeryayo 18 december 2020 Product gekocht

AOC CU34G2X/BK Zwart

Leuke monitor voor de prijs met een goed contrast en prima response tijden. Het design vind ik zelf wat minder en helaas is G-sync ondersteuning niet top (fix in volledige review).

Pluspunten

  • Contrast
  • Prijs
  • Ultrawide

Minpunten

  • Niet helemaal G-sync compatible
  • OSD
  • Design

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 2

0
KoekieMonstar 1 mei 2020 Product gekocht

AOC CU34G2X/BK Zwart

Als je een Nvidia kaart hebt, blijf uit de buurt van deze monitor. Heb sinds de aanschaf verschillende problemen. Op andere monitors niet. Daarom ook na aanschaf direct teruggestuurd. Is niet G sync compatible waardoor ik random blsck screens krijg. Alle mogelijke drivers en windows opnieuw geïnstalleerd, geen resultaat.

Pluspunten

  • Mooie curve
  • Stevige voet

Minpunten

  • Niet compatible me nvidia kaarten
  • Firmware niet uptodate
  • Kleuren niet echt

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Featureset Score: 2
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 3
Ghosting Score: 3

CalvinS 30 december 2021 Product gekocht

AOC CU34G2X/BK Zwart

Deze aangeschaft voor mijn simrig. Snelle responstijd en het ziet er tijdens het racen er smooth uit. Smearing merk ik eigenlijk alleen als ik replays terugkijk, tijdens het races geen last van.

Pluspunten

  • Simracen
  • Grootte

Minpunten

  • Smearing

Eindoordeel

Score: 5
Rambo RubyNewbie 29 september 2021 Product gekocht

AOC CU34G2X/BK Zwart

Tevreden met dit product. Werkt goed met nvidia videokaart (RTX 3070) en met wat aanpassingen in het Nvidia control panel is dit ook gewoon een 'GSynch compatibel' monitor. Voor deze prijs is dit zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Verstelbare hoogte
  • Refresh rat 144 hz
  • GSynch compatibel na wat tweaking in de opties.

Minpunten

  • Zwart scherm wordt met lichte randen afgebeeld.

Eindoordeel

Score: 4
NLatuny 3 februari 2021 Product gekocht

AOC CU34G2X/BK Zwart

Heel tevreden over dit scherm! Voor deze prijs alles wat ik zocht. Ultra wide, hoge refresh rate, lage input lag. Curved maakte mij niet zoveel uit, maar in praktijk bevalt het prima.

Pluspunten

  • 144 hertz
  • 1 ms input lag
  • Niet te gamerige look

Minpunten

  • Voor de prijs, geen

Eindoordeel

Score: 5
spapastamatiou 5 mei 2020 Product gekocht

AOC CU34G2X/BK Zwart

Op zich een prima monitor maar verwacht geen high-end ervaring. Sneller dan een standard 60Hz TN, met iets mooier kleuren en hoog contrast. Echter heb ik hem retour gestuurd. Pixelresponse is merkbaar langzamer dan in mijn huidige 144Hz, 1ms, AGON AG271QX wat voor mijn gevoel te veel ghosting veroorzaakt.

Pluspunten

  • 144hz + freesync
  • Kleuren en contrast
  • Curve (in games)
  • USB hub
  • Prima prijs/prestatie

Minpunten

  • "1ms" is puur marketing
  • Ghosting in games
  • Curve (in desktop applicaties)
  • Verouderd OSD

Eindoordeel

Score: 3
Loona35 28 maart 2020 Product gekocht

AOC CU34G2X/BK Zwart

De kleuren van het scherm zijn mat en ondanks vele pogingen met de instellingen heb ik het scherm na 2 dagen retour gestuurd. Het is een aardig scherm als je budget niet groot is, maar als je wat meer kunt missen dan loont het om een ander scherm te nemen.

Pluspunten

  • Goede prijs voor zijn specs
  • 144hz
  • Flinke curve

Minpunten

  • Kleuren zeer mat
  • Backlight strobing
  • Veel plastic van het type goedkoop

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een AOC CU34G2X/BK Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee