Gemiddelde gebruikersscore
Prachtige monitor met een Samsung VA paneel. Contrast is mooi hoog en de kleuren zijn in orde op het oog. Hoge resolutie in combinatie met 144Hz blijft een fijne ervaring. Aangezien de monitor beschikt over een VA paneel heb je uiteraard ook last van VA smearing.
Er zijn veel dingen die dit scherm goed doet voor de prijs. Wel merk je in kleine dingen dat dit scherm wel echt een prijsvechter is. Dat is uiteraard niet erg als je daarvan van tevoren bewust bent. Lees vooral ook de uitgebreide review als je twijfelt!
Leuke monitor voor de prijs met een goed contrast en prima response tijden. Het design vind ik zelf wat minder en helaas is G-sync ondersteuning niet top (fix in volledige review).
Als je een Nvidia kaart hebt, blijf uit de buurt van deze monitor. Heb sinds de aanschaf verschillende problemen. Op andere monitors niet. Daarom ook na aanschaf direct teruggestuurd. Is niet G sync compatible waardoor ik random blsck screens krijg. Alle mogelijke drivers en windows opnieuw geïnstalleerd, geen resultaat.
Deze aangeschaft voor mijn simrig. Snelle responstijd en het ziet er tijdens het racen er smooth uit. Smearing merk ik eigenlijk alleen als ik replays terugkijk, tijdens het races geen last van.
Tevreden met dit product. Werkt goed met nvidia videokaart (RTX 3070) en met wat aanpassingen in het Nvidia control panel is dit ook gewoon een 'GSynch compatibel' monitor. Voor deze prijs is dit zeker een aanrader!
Heel tevreden over dit scherm! Voor deze prijs alles wat ik zocht. Ultra wide, hoge refresh rate, lage input lag. Curved maakte mij niet zoveel uit, maar in praktijk bevalt het prima.
Op zich een prima monitor maar verwacht geen high-end ervaring.
Sneller dan een standard 60Hz TN, met iets mooier kleuren en hoog contrast.
Echter heb ik hem retour gestuurd. Pixelresponse is merkbaar langzamer dan in mijn huidige 144Hz, 1ms, AGON AG271QX wat voor mijn gevoel te veel ghosting veroorzaakt.
De kleuren van het scherm zijn mat en ondanks vele pogingen met de instellingen heb ik het scherm na 2 dagen retour gestuurd. Het is een aardig scherm als je budget niet groot is, maar als je wat meer kunt missen dan loont het om een ander scherm te nemen.