Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Rolfstone Neo (Wit)

Prijs
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
23
Score: 4
15
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
JorrickvdBeld 29 november 2019 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Uitstekende oordopjes met goed comfort en goed geluidskwaliteit

Pluspunten

  • Design
  • Geluidskwaliteit
  • Comfort
  • Functionaliteiten

Minpunten

  • Geluid harder/zachter doen niet mogelijk

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+2
Aeliaria 24 januari 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

De Rolfstone Neo zijn prettig oortjes voor een goede prijs, de prijs kwaliteitsverhouding zit wat mij betreft wel snor! Ze zitten comfortabel en hebben een indrukwekkende batterij duur. Voor meer informatie lees de volledige review!

Pluspunten

  • Goede prijs / kwaliteit
  • Makkelijkste installatie
  • Mooie vormgeving
  • Indrukwekkende batterij duur

Minpunten

  • Geen manier om volume harder of zachter te zetten
  • Geen touch maar een drukknop (maar dat vind ik persoonlijk niet echt een ramp)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+2
NickvB 28 juli 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Rolfstone Neo (Zwart)

Voor studeren en thuiswerken zocht ik niet te dure draadloze oortjes. Hiervoor kwam ik bij Rolfstone uit. Ze zijn echt superlicht. De batterijduur en het gebruiksgemak is dik in orde, doosje uit gaan ze gelijk aan, doosje in en ze laden weer op. Het geluid is neutraal en goed!

Pluspunten

  • Strak design
  • Accuduur
  • Veel verschillende maten dopjes
  • Afwerkkwaliteit

Minpunten

  • Kan lastig zijn juiste maat dopjes te vinden
  • Doosje tikkeltje te hoog voor in je broekzak

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

0
bartlijdsman 22 augustus 2020 Product gekregen

Rolfstone Neo (Zwart)

Gekregen van Rolfstone, zonder compensatie. Check de video in de uitgebreide review.

Pluspunten

  • Mooi gebalanceerd geluid
  • Klein
  • USB-C laden

Minpunten

  • Doosje net te groot voor je broekzak

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

0
Jarno46 8 november 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Gewoon goed! Degelijk product met goede pasvorm. Goede geluidskwaliteit. Microfoonkwaliteit is wisselend.(zie uitgebreide review)

Pluspunten

  • Robuust
  • USB-C
  • Accuduur

Minpunten

  • Wisselende kwaliteit van de microfoon

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

Simonmaertzdorf 8 juni 2021 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Enorm tevreden over het apparaat. Strakke uitrusting, goed geluid en prettig in het gebruik. Na een jaar nog steeds evenveel plezier van het apparaat!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Comfortabel
  • Goed geluid

Minpunten

  • Het logo kan loslaten na lang gebruik

Eindoordeel

Score: 5
Boodster 21 februari 2021 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Goede geluid maar wel een paar kinderziektes. Update: Na 3 maanden doet het linker oortje het niet meer. Klantenservice heeft het wel goed en snel opgelost.

Pluspunten

  • Compact
  • Pasvorm
  • Gebruiksgemak
  • Geluidskwaliteit
  • Strak uiterlijk
  • Voelt luxe aan

Minpunten

  • De bas is wat TE aanwezig
  • Touch controls zijn erg wennen. vooral als je de oortjes beter in je oren wilt doen
  • Doosje is mooi, maar het dekseltje voelt erg wankel aan
  • Prijs
  • Betrouwbaarheid
  • Verbinding valt vaak weg
  • doet het niet op een laptop als ik meerde bluetooth apparaten heb verbonden

Eindoordeel

Score: 3
Ismits 20 december 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Oortjes zien er mooi uit, irriteren niet en zijn erg klein en licht. Het geluid is top. Het volume is wél regelbaar; door 2 sec het oortje aan te raken. Het deksel van de case gaat wel makkelijk open/dicht; jammer. Verder een dikke aanrader!

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Lichtgewicht
  • Veel touch-instellingen
  • Accuduur is top
  • Klein en mooi

Minpunten

  • Deksel opent/sluit te makkelijk

Eindoordeel

Score: 5
snikrianne 24 november 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Na een zoektocht uitgekomen op dit nog jonge merk. Reviews klonken positief waardoor ik deze sprong ook heb gewaagd. Absoluut geen spijt van! Dit zijn mooie oortjes van goede kwaliteit. Ik moest even wennen aan 'het evenwicht van het geluid', maar eenmaal gewend is dit geen enkel probleem meer.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Maakt snel contact

Minpunten

  • Even wennen
  • Geen eigen geluidsinstellingen

Eindoordeel

Score: 4
Ilse Draaisma 24 november 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Ik heb ze gekregen voor mijn verjaardag en ben er heel blij mee. Geluidskwaliteit is goed, ze zijn makkelijk te bedienen en blijven goed zitten. Het enige minpuntje is dat je er op de fiets niet goed mee kan bellen. Binnen gaat prima.

Pluspunten

  • blijft goed zitten
  • klein
  • handig te bedienen

Minpunten

  • op de fiets ben je slecht verstaanbaar

Eindoordeel

Score: 4
rowannn 6 november 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Mooi en helder geluid, er zouden meer pasvormen bij mogen zitten. Met hardlopen vallen ze er nu alsnog uit.

Pluspunten

  • helder geluid
  • goede bass

Minpunten

  • te weinig pasvormen, dopjes

Eindoordeel

Score: 4
tojnk 29 oktober 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Prima draadloze oordopjes om mee in de regen te kunnen hardlopen. Beschikt wel over USB-C en volume via touch in tegenstelling tot wat andere reviews melden.

Pluspunten

  • waterdicht
  • volume regelbaar via touch

Minpunten

  • verbinding haperde af en toe

Eindoordeel

Score: 4
Richardjen 23 oktober 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Erg goed product! Zeker in deze prijsklasse. Verbinden is een eitje en de touch bediening spreekt ook voor zich. Zelfs volume bedienen werkt goed. Mooi veel laag maar toch een mooi uitgebalanceerd geluid! En een extra pluim voor de super service via WhatsApp of telefoon! Absolute aanrader!

Pluspunten

  • TOP SERVICE via bijv. Whatsapp of telefoon
  • Goed gebalanceerd geluid met aardig wat bass
  • Touch bediening
  • Mooi kleine laadcase
  • Usb-c

Minpunten

  • Laadcase misschien net te dik voor in broekzak

Eindoordeel

Score: 5
Maarten Boot 4 september 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Bewuste keus om uit een veelvoud van mogelijkheden deze te kiezen. Degelijk, klein en vooral goed geluid/bereik en niet te vergeten ook perfect om meet te bellen. Heb ze ingehad met een fietstocht naar Friesland en was een plezier om Rolfstone in te hebben. Regelrechte aanbeveling!!!

Pluspunten

  • Geluid
  • Bellen
  • Pasvorm
  • Gebruik

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 4
Tomste 4 september 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Erg goed geluid, zitten fijn en de batterijduur is zo lang als beloofd wordt. Ik heb alleen een keertje het oplaaddoosje van heuphoogte laten vallen waarbij de oortjes uit het doosje vlogen, dus van mij mag het doosje wat steviger sluiten zodat dat niet kan.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Geluidskwaliteit
  • Zitten fijn

Minpunten

  • Oplaaddoosje schoot open bij een kleine val
  • Geen usb-C

Eindoordeel

Score: 5
Rudolfg 4 september 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Heel fijne oordopjes, veel kwaliteiten voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Design
  • Geluid

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Zeror 9 augustus 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Ik was al een tijdje opzoek naar goede draadloze oordopjes naast mijn draadloze Sennheiser koptelefoon, omdat dit veel makkelijker is om mee te nemen. Deze oordopjes stuitte ik op via een Facebook advertentie en was gelijk geïnteresseerd. Het uiterlijk en de prijs spraken mij wel aan en dus deze gekozen.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Kleine formaat
  • Batterijduur oordopjes/oplaaddoosje
  • Veel pasvormpjes erbij zodat deze op vrijwel elk oor past

Minpunten

  • Volume niet regelbaar via oordopjes (jammer, maar geen probleem)
  • Laden via Micro USB (kort kabeltje meegeleverd)

Eindoordeel

Score: 4
cathy02 2 augustus 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Erg fijne oortjes met een mooi design. Prima geluid en accu gaat lang mee. De klantenservice van Rolfstone Neo is erg vriendelijk!

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksduur
  • Geluid

Minpunten

  • Het is niet mogelijk het volume te wijzigen

Eindoordeel

Score: 5
An-ko 29 juli 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Prima handzame draadloze oordopjes. Ben er hartstikke blij mee. Geluid is goed

Pluspunten

  • Handzaam
  • goed geluid
  • goede pasvorm

Minpunten

  • volume niet te regelen op de dopjes

Eindoordeel

Score: 5
Zomer123 10 juni 2020 Product gekregen

Rolfstone Neo (Zwart)

Mooie compacte oortjes met een ontzettend goed geluid. Ik zou dit product zeker aanraden! Alles wat er op de site over de oortjes wordt geschreven klopt!

Pluspunten

  • Hoge geluidskwaliteit
  • Perfect draagcomfort
  • Prachtig design
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Het opladen

Eindoordeel

Score: 5
R.Coolen 8 juni 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Ik was op zoek naar draadloze oortjes voor een mooie prijs. Na de nodige reviews gelezen te hebben van diverse draadloze oortjes besloten voor de Rolfstone Neo te gaan. Bij Rolfstone besteld. Netjes geleverd. Via blue tooth eenvoudig gekoppeld. De oortjes klinken geweldig. Zitten ook erg lekker. Aanrader

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Goed geluid
  • Zitccomfort

Minpunten

  • Geluid via oortje harder of zachter zetten gaat niet

Eindoordeel

Score: 5
Bstoelinga 12 mei 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

De rolfstone oortjes zijn een prima product voor een redelijke prijs met een lange accuduur. De bass is niet erg aanwezig. De pasvorm is prima.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Prima pasvorm
  • Fijn geluid

Minpunten

  • Microfoon is niet de beste
  • Weinig bass

Eindoordeel

Score: 4
tpwiegel 28 april 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Wit)

Super goede oordopjes! Echt goed geluid, wat mij betreft een prijsklasse hoger dan ze voor verkocht worden. Geluid bij oordopjes hangt sterk af van de pasvorm van de rubbertjes, maar ze worden met voldoende mate geleverd. Ook met joggen blijven ze super goed zitten De case is solde&stijlvol

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Ease of use
  • Pasvorm / gewicht / grootte

Minpunten

  • volume wordt niet op de oordopjes geregeld (niet echt een probleem)

Eindoordeel

Score: 5
robinfct2000 20 maart 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Ik heb de Nova gehad en deze bevallen me nog beter, de oortjes en case zijn kleiner en het geluid is net zo solide als ik verwachtte. Als je ''goedkope'' draadloze oortjes zoekt is dit zeker weten een goede keus!

Pluspunten

  • Plastic voelt niet goedkoop aan
  • Oortjes voel je amper zitten
  • Geen storingen met bluetooth
  • Uitstekend geluid

Minpunten

  • Je ziet vuil snel op de case

Eindoordeel

Score: 5
Faustus1946 25 februari 2020 Product gekocht

Rolfstone Neo (Zwart)

Prima oortjes, goeie prijs kwaliteit verhouding. Wel wat minpunten, microfoons zijn heel breed gericht, waardoor in open ruimtes de oortjes niet goed te gebruiken zijn om te bellen. Verder is de drukknop niet heel gebruiksvriendelijk tijdens het luisteren

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • batterij duur
  • oplaadcase

Minpunten

  • telefoneren, microfoons nemen veel achtergrond geluid op
  • drukknop ipv touch
  • geen volume regeling op de oortjes
  • micro-usb aansluiting voor opladen

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Rolfstone Neo (Wit)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True