Gebruikers

Score: 5
14 reviews

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Prijs
€ 699,-
Specificaties Gestabiliseerd met een filtermaat van 67mm - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
13
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
s.lenders 23 april 2014

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Pluspunten

  • Stevige bouw kwaliteit
  • Weather Sealing
  • Snelle AF
  • Haarscherpe foto's

Minpunten

  • Lens Flare

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Handling Score: 4
Scherpte (open) Score: 4
Scherpte (stopped) Score: 4
Vervorming Score: 5
Chrom. abberratie Score: 5
Vignettering Score: 5
Lens flare Score: 3
AF-snelheid Score: 5

0
semicon 24 oktober 2012

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Pluspunten

  • De bouwkwaliteit is echt heerlijk. De Image Stabilizer is echt subliem. Ik heb al veel gespeeld met 'aan of uit'. Zelfs bij voldoende licht (daglicht, buiten) zijn de foto's gewoon scherper met IS aan. De bokeh word superzacht op 200mm en bij 70mm krijg je heerlijke ronde vlekken.

Minpunten

  • De prijs!

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Handling Score: 5
Scherpte (open) Score: 5
Scherpte (stopped) Score: 5
Vervorming Score: 5
Chrom. abberratie Score: 5
Vignettering Score: 4
Lens flare Score: 5
AF-snelheid Score: 5

punky2110 28 mei 2019 Product gekocht

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

aangeraden door de canon verkoper. Licht snel en haarscherp . valt nog binnen budget.

Pluspunten

  • licht
  • haarscherp
  • kwaliteit watersealed

Minpunten

  • nog geen gevonden

Eindoordeel

Score: 5
nozemagogoNewbie 27 mei 2019 Product gekocht

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Mooie prijs voor een kwaliteitslens....

Pluspunten

  • Scherp
  • Kleuren
  • beeldstabilisatie

Minpunten

  • licht gevoeligheid
  • steeds beter willen :-)

Eindoordeel

Score: 4
Motor_psychoNewbie 22 maart 2019 Product gekocht

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Dit is een stevige lens met een betere beeldkwaliteit dan andere vergelijkbare lenzen. Daar betaal je inderdaad wel een hogere prijs voor, maar dat is de lens wel waard. Vooral goed voor portret- en natuurfotografie, waar ik hem voor gebruik.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Robuust

Minpunten

  • Zware lens, is wel even wennen

Eindoordeel

Score: 5
martin72 14 juli 2016

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Toplens, Beste wat je kunt krijgen in de combi van lichtsterkte, gewicht en kwaliteit. Waarom 35% duurder in een paar jaar tijd is wel een raadsel en stabilisator is lawaaiig. 70-200 blijft een bijzondere range voor APS-C, maar je went eraan. De 50-150 van Sigma leek mij geen verbetering.

Pluspunten

  • Superscherp
  • Gewicht 40% van 2.8 versie
  • Zeer robuust

Minpunten

  • Prijs, vooral prijsstijging
  • Lawaaiige stabilisatie

Eindoordeel

Score: 5
ralpharma 3 september 2015

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Echt één van de beste objectieven die Canon heeft gemaakt en multi-inzetbaar als portret- en medium teleobjectief. Interne focus met USM is razendsnel en de IS doet zijn werk heel behoorlijk (1/15 uit de hand schieten is mogelijk). Haarscherp, prachtig contrast en de bokeh is de kers op de taart

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Zéér scherp en mooi contrast
  • Interne focus (objectief blijft dus fysiek even groot)
  • Lichtgewicht met mogelijkheid van continue diafragma f/4
  • Bokeh

Minpunten

  • De IS maakt aardig wat geluid
  • Pas op voor flares (gebruik sowieso je zonnekap)
  • De tripod mount voegt weinig toe: objectief is al erg licht, maar zwaartepunt ligt te ver naar voren om profijt uit deze (dure) investering te halen.

Eindoordeel

Score: 5
JamesB009 9 april 2014

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Handling Score: 5
Scherpte (open) Score: 5
Scherpte (stopped) Score: 5
Vervorming Score: 4
Chrom. abberratie Score: 4
Vignettering Score: 5
Lens flare Score: 5
AF-snelheid Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
jordeynl 1 mei 2013

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Handling Score: 5
Scherpte (open) Score: 5
Scherpte (stopped) Score: 5
Vervorming Score: 5
Chrom. abberratie Score: 5
Vignettering Score: 5
Lens flare Score: 4
AF-snelheid Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
maykoga 23 augustus 2012

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Handling Score: 5
Scherpte (open) Score: 5
Scherpte (stopped) Score: 5
Vervorming Score: 5
Chrom. abberratie Score: 5
Vignettering Score: 4
Lens flare Score: 5
AF-snelheid Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
RobinFM 2 maart 2012

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Handling Score: 5
Scherpte (open) Score: 4
Scherpte (stopped) Score: 5
Vervorming Score: 4
Chrom. abberratie Score: 4
Vignettering Score: 5
Lens flare Score: 3
AF-snelheid Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 409342Newbie 6 juni 2011

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Pluspunten

  • super scherp, snelle AF (door ringUSM), fraaie kleuren, goede stabilisatie, goed hanteerbaar door gering gewicht (t.o.v. EF 70-200 f/2.8 USM)

Minpunten

  • stevige prijs, maar blijft ook waardevast (zie 2de hands prijzen)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Handling Score: 5
Scherpte (open) Score: 5
Scherpte (stopped) Score: 5
Vervorming Score: 5
Chrom. abberratie Score: 4
Vignettering Score: 5
Lens flare Score: 5
AF-snelheid Score: 5
SpeedingWilly 1 september 2010

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Prijs Score: 2
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Handling Score: 5
Scherpte (open) Score: 5
Scherpte (stopped) Score: 4
Vervorming Score: 4
Chrom. abberratie Score: 4
Vignettering Score: 5
Lens flare Score: 5
AF-snelheid Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
MadButcher 18 mei 2009

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Handling Score: 5
Scherpte (open) Score: 5
Scherpte (stopped) Score: 5
Vervorming Score: 5
Chrom. abberratie Score: 4
Vignettering Score: 5
Lens flare Score: 4
AF-snelheid Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Canon EF 70-200mm f/4L IS USM?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee