Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
14 februari 2008 Rapporteer

Omdat ik deze speakerset tegenkwam voor €15 bedacht ik na een review bekeken te hebben dat dit een prima vervanger zou zijn voor mijn oude 2.0 Dell speakertjes.
De set was goed verpakt. Extra meegeleverd, behalve gebruikelijke kabels en de speakerset zelf, was een kabeltje om een mp3 speler aan te sluiten. Handig en werkt goed ! Handleiding was niet in het Nederlands maar wel duidelijk genoeg.
De set bestaat uit één subwoofer (30 W) + 2x10 Watt speakertjes voor de hoge tonen. Het uiterlijk van vooral de speakertjes is niet super, ze vallen meer in de categorie "degelijk". De set is erg stevig gebouwd en valt het gebruik van goedkope materialen erg mee. Alles voelt stevig en solide aan.
De set speelt mijn muziek erg goed en mooi af....

Pluspunten

• Mooi geluid
  • Lage prijs
  • 2.1
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

• Geen super uiterlijk

12 februari 2007 Rapporteer

Het product viel op in de schappen en ik heb meer producten van Conceptronic, daarom het ik het gekocht. Eenmaal uitgepakt en geinstalleerd was ik erg verrast.
Het geluid is erg goed (10 Watt per satelliet) en de roteerbare speakertjes zijn ideaal om het geluid naar je toe te draaien. Tevens kan ik mijn MP3 speler inpluggen in een van de speakers met bijgeleverde kabel, erg practisch. Bas klinkt ook erg mooi (30 Watt), maar mist meer instelbare features (hoewel dat voor die prijs misschien te veel van het goede is..)

Al met al een erg mooi design voor een topprijs! Een echte aanrader, zeker voor iemand die eens wat anders wil dan Logitech.

Pluspunten

• super geluid voor de prijs die je betaalt
  • roteerbare speakers
  • goede bas

Minpunten

• weinig opties op de subwoofer

Heb jij ook een Conceptronic CLLSPK21?