Gemiddelde gebruikersscore
De beste smartwatch die ik tot nu tegengekomen ben
De ultieme combo van een smart- en sportswatch. Strak zwart design, aangenaam gevoel rond pols en voldoende groot leesbaar scherm Intuitieve bediening via de 2 knopjes
meldingen ontvang je op de horloge (oproepen, sms'jes, herinneringen) en sportwatch features zijn eindeloos met doorgedreven rapportage via de app
Mooi design, degelijk product.
A new function now is available, Sop2 works. It can show your health situation. I just check, and I got 99 score. It's very good device for current covid-19 situation. Very good.
Goede watch maar onvoldoende trainingsfuncties
Ik had al spijt toen na aankoop Android niet meer ondersteund werd, maar voor mijn gebruik (niets met sport) voldoende. Vandaag gekeken voor een nieuwe watch face bij Huawei en die waren gratis, maar VANAF nu moet voor iedere achtergrond betaald worden.
Voor mij heeft dit horloge alle glans verloren.
Helaas wordt de app niet ondersteund door de google play store en zul je de aparte huawai play store moeten installeren.
Was heel tevreden met dit sport digitaal horloge in water en sauna vaker geweest en eens goed uitgetest, . na ongeveer 2 jaar gebruik gaat het display in sterkte achteruit en zie je wat doorschijnend andere display,s, de GPS functie is niet wat t zou moetten zijn vraagt vaak naar nieuwe updat,s ik zou m voor deze prijs van E150, niet meer kopen hij is niet echt een in alle omstandigheden geschikt voor te koud,nat en warm (sauna) volgens de handleiding zou ie er wel tegen moetten kunnen
Sinds kort in bezit van deze watch.De smartphone functies zijn erg goed en alle notificaties van whatsapp, messenger e.d. worden gelijk doorgestuurd naar mijn telefoon. De integratie met mijn Huawei P30 telefoon is erg goed. De zuurstof meting van mijn bloed is onnauwkeurig en volkomen wispelturig.
Overall goede watch met lange batterijduur, maar sinds ik Iphone gebruik is hij niet meer te gebruiken voor sport.
De GPS is zeer traag en onnauwkeurig...
prestatietrends zijn niet meer betrouwbaar.
Grote teleurstelling.
De smartwatch registreet zo goed als alle data inaccuraat, zet je 10 stappen dan telt hij er 30. Idem voor zo goed als alle andere sensoren.
Aantal watchfaces heel beperkt en zo goed als onmogelijk om er zelf te uploaden.
Er zijn veel betere alternatieven
Ik heb dit horloge gekocht voor mijn vader en hij is er zeer tevreden mee. Ondanks dat hij niet heel technisch is aangelegd is dit een fijn horloge voor hem. Het is niet te ingewikkeld. Hij kan er zijn sport prestaties, of moet ik zeggen wandelingen, eenvoudig op bijhouden.
Fijne Smart Watch met veel opties die lekker zit, maar niet geheel compleet.
Batterij houdt het dan 7 dagen vol met 2 uur hardlopen met gps in een week. Hij zit comfortabel om de pols en ook bij het slapen en sporten geen last van. De hardloop app mist helaas dingen als handmatige interval afstanden of auto-stop functies.
Sportactiviteiten voor tientallen sporten.
Regelmatig updates.
Zowel t uurwerk als de software werken snel en stabiel. Tot 500 liedjes op het uurwerk te plaatsen. ( Zelfs met draadloze oortjes). Telefoneren kan perfect ( als je gsm via bluetooth verbonden is).
Alleen te besturen via de software van Huawei. Helaas is de gebruiksvriendelijkheid van deze software niet oke. Het is traag, omslachtig en verre van we gewend zijn van Android en/of IOS. Het product daarom gererourneerd.
Helaas geeft deze smartwatch verkeerde stapafstand weer. Stapafstand is 1,20 meter terwijl wij echt kleine stappen maken. Huawei service daarop is niet oplossend. Je zoekt het maar uit Een afrader dus
Ik ben echt verbaast van het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van deze wearable. Het heeft een heel mooi display. Het bedienen van de functies gaat heel gemakkelijk. Wat mij enorm verbaasde is de levensduur van de batterij. Deze gaat gemakkelijk 5 dagen mee.
Hij heeft alles wat ik zocht in een smartwatch. De verbinding met gsm ging vlot. Alles staat goed aangegeven, via de app kan je al de data gedetailleerd bekijken. Ook zeer handig vind ik de mogelijkheid om muziek op de smartwatch te zetten.
De batterij gaat ongeveer een week mee
De Huawei Watch GT 2 gekocht te vervanging van mijn Amazfit Pace, Voldoet aan mijn verwachting van bijna 2 weken op batterij .
Sport 5 keer per week 45 minuten op de MTB met dit Horloge en GPS is goed en acuraat
-stijlvol, elegant, niet zwaar
-uitstekende batterijcapaciteit: 10 a 15 dagen
-schat aan info in app
-registreert je slaap
-barometer, kompas, zaklamp en een functie om je gsm terug te vinden
-handig is de wekker
-tof: meldingen op je smartwatch
-grote nadeel: onmogelijk om zelf apps toe te voegen zoals Spotify
Accuraat en correct
mooi design
gebruiksvriendelijk
Slaapanalyse had ik meer van verwacht
compatibel aan de gsm
Leuke extra functies zoals stresstest en ademhalingsoefeningen
Lange batterijduur
Ik gebruik nu al enkele dagen de sportwatch van Huawei en ben zeer tevreden. Tijdens een indoor fietssessie kon ik mooi mijn harstlagzones volgen en de verbruikte calorieën. Ook de slaapregistratie is leuk. Het geeft een goed beeld welke je diepe en minder diepe slaap je doorloopt gedurende je nachtrust.
Prima horloge die perfect werkt.
Snelle verbinding en gps signaal en batterij gaat ook zeer lang mee.
Het opladen gaat superhandig en supersnel