Gemiddelde gebruikersscore
Af en toe vinden wij het wel eens mooi om een film in beter geluid dan de TV te kijken, deze soundbar is een mooie prijs en levert mooi geluid voor de prijs. Heeft lekkere bas en wij zijn er erg blij mee
Mooi minimalistisch ontwerp. Geluid is erg bassig en ongedefinieerd in het midden. Ik kan er echter prima geluid uit krijgen na EQ aanpassingen (in Spotify en TV instellingen). Wat echter een grote misser is, is het onaanpasbare meldingsgeluid van de bluetoothverbinding. Erg luid en storend. Daarom maar een krappe voldoende.
Ivm zeer slecht geluid van mijn Philips TV, op zoek gegaan naar een prettig geprijsde Soundbar.
Deze JBL Bar 2.0 All-in-One gevonden bij BCC.
Eenvoudig aansluiten met de meegeleverde HDMI kabel en direct een stuk beter geluid. Helemaal top…
Prima product, alleen kapot gegaan na 2 jaar en 1 maand. JBL geeft aan het product niet te willen repareren.
Dat mag je verwachten als het om een kwaliteitsmerk gaat.
Ik heb een Sonos-systeem in de woonkamer, en zocht een goedkope soundbar voor de slaapkamer. Deze JBL Soundbar 2.0 heb ik aangeschaft voor ongeveer €100,-. In vergelijking met andere soundbars, bijvoorbeeld de Sony HT-SF200, is het geluid van de JBL veel helderder, de soundstage breder en de bas meer aanwezig.
Prima geluid, echter soms kraakt het heel kort. Daarnaast zit er volgens de handleiding wel een auto wake up functie op zodra de televisie aan gaat, maar helaas werkt deze functie niet bij mij. Ik heb niet kunnen ondervinden waar dit aan ligt na contact met jbl support.