Goede monitor met veel features. Helderheid is goed en geen merkbare ghosting/smearing aanwezig in games. Helaas werkt freesync niet correct in combinatie met sommige AMD kaarten (Zie toelichting). Dit is een hardware of software probleem wat nog niet is erkent door DELL of AMD.
Prachtige curved monitor met een paar min punten.
Prachtig scherm met alles wat ik wilde. VA paneel dus mooie zwartwaardes. Geen ghosting ervaren in de games die ik speel. Aangesloten op 2070S waarbij G-sync voor mij probleemloos werkt met de geteste games. Gekocht voor 369,- rechtstreeks bij Dell. GSM camera doet werkelijkheid geen recht Tip: Dell student coupon!
Onlangs heb ik de Dell S3220DGF aangeschaft en ben tot nu toe erg tevreden.
Deze review wordt stapsgewijs uitgebreid.
Great screen with good aesthetics, ergonomics and video perfromance. Lacks a bit in colour-accuracy but that doesn't affect normal use. HDR performance is good but only with HDR content. Colours looks washed out for everything else. Joystick would have been better but programmable buttons are handy.
Geweldige monitor voor als je gaming met productiviteit wilt combineren.
Top all-round scherm. Zowel voor games, fotobewerking (zelf gekalibreerd), office en videocontent kijken. Ondanks wat anderen zeggen, ziet HDR content redelijk goed eruit in een redelijk donkere omgeving. Het scherm heeft namelijk een zeer goed contrast 17.716:1 in HDR modus. Highlights springen er met 531 nits er goed uit.
Gebruik hem nu een half jaar, mooi scherm, prima kwaliteit en doet het goed voor mijn games.
De perfecte monitor onder €500 bestaat niet. Het is kiezen tussen features en concessies doen. Ik denk dat ik met deze Dell de ideale middenweg heb gevonden. Strak uiterlijk, 165hz (alleen op DP 1.4) en weinig backlight bleed of VA smearing. Paneel niet geschikt voor HDR, ondanks in specs.
Top scherm voor de prijs.
Als je op zoek bent naar een degelijk scherm dat zowel geschikt is voor kantoor toepassingen als gaming dan is dit scherm zeker het bekijken waard.
Prima scherm met deglijke prijs/kwaliteit verhouding. Voor de "HDR" moet je hem niet kopen, verder prima scherm.
Freesync nog niet gebruikt. Alleen over display-port lijkt het scherm 165 hz te halen, met hdmi 144hz. Voor mij geen probleem.
Prachtig groot scherm met subtiele kromming. Voor de prijs een hele goede koop.
Perfecte allrounder.
Mooie en degelijke scherm die er strak uitziet met zware voet. Freesync werkt niet echt perfect met Nvidia Gsync (in mijn geval GTX1080). Heeft aanpassing nodig met cru.