Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Product gekregen +3

Vandaag de dag is de markt vrij bekend met het type gaming chair. Maar, is er ook een stoel voor een lager budget te krijgen die hetzelfde doet als de duurdere tegenhangers? Ik zoek het uit met de Sharkoon Elbrus 2!

Pluspunten

• Stalen frame zorgt voor extra stevigheid
  • Goed prijssegment. Goedkoper dan de concurrenten

Minpunten

• Materiaal voelt plastic aan
  • Kussentjes zijn vrij hard (zit wel een rits in de kussentjes om die met wat anders op te kunnen vullen)
  • Onhandig om in elkaar te zetten.

28 april 2020 Rapporteer
Product gekocht

Sharkoon Elbrus 2

Ik bezit de Elbrus 2 nu enkele maanden. Helaas slaat Sharkoon een aantal ergonomische/comfort planken mis in mijn optiek, wat ik de prijs van 200 euro onwaardig vind.

Update: Na 8 maanden (gewoon/thuiswerk door Covid) gebruik is een van de armsteunen afgebroken door metaalmoeheid.

Pluspunten

• Volledig instelbare armsteunen, leuning.
  • Eenvoudige assemblage
  • Degelijke bouwmateriaal voor frame etc.

Minpunten

• rugleuning en zitvlak gemaakt van inflexibel spul, waar je bijna een kussentje voor zou pakken, inmiddels iets beter, maar dit hoeft niet voor de prijs.
  • Waardeloos rugkussentje, aan het begin was dit een infflexibele schoenendoos op je ruggegraat, inmiddels zit mijn ruggegraat zonder ondersteuning tegen de harde rugleuning (zie punt 1).
  • Ditto voor het (te) grote nekkussentje, maar deze is door de vorm van de rugleuning imo ook niet goed in de nek te positioneren. Die komt uit op de atlas, waardoor bij goed in de stoel zitten je nek niet gesteund wordt. Hierdoor krijg je het 'kin op de borst' effect.
  • Piept en kraakt de neten na een maand of twee(!), nu ten frustratie van iedereen in de studeerkamer.
  • Armsteun afgebroken na 8 maanden

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een Sharkoon Elbrus 2?