Prijzig, maar voldoet perfect! Past prima in de Cooler Master behuizing en doet wat hij moet doen, de videokaart ondersteunen. Installeren was fluitje van een cent......
RTX 2080 hing wat door, dat wilde ik niet meer. Mooie brackets zoals van cold-zero.eu zijn vergelijkbaar of duurder geprijst. Deze is snel leverbaar en past op alles want het voetje is verstelbaar. meer ledjes is altijd leuk.
Waardeloos flutding.
Is niet zo universeel als geadverteerd
Te kort voor een MSI RTX2080 Gaming Trio
Buigt out of the box naar binnen zodat het steunpunt in de ventilator terecht komt.
Gaten te klein waardoor de schroeven al beschadigen voordat je 'm überhaupt ingebouwd hebt.
Mooie aanvulling ter ondersteuning GPU en open build door RGB.
24 euro is misschien een beetje veel, maar als dat er voor zorgt dat je 700 euro gpu netjes recht hangt is dat het meer dan waard. Jammer dat de rgb stekker vast zit, die heb ik dus afgeknipt want ik wil geen RGB haha. makkelijke installatie en goede kwaliteit.
Handige beugel voor als je GPU verzakt is in je desktop kast. 24 euro vond ikzelf wel een beetje aan de prijzige kant. Leuk dat er RGB bij zit maar dat had niet gehoeven + de aansluiting voor de RGB kan niet eens op mijn moederbord (ASUS Prime Z370-A).