Dit is een prima koptelefoon met een goede prijs kwaliteit verhouding voor de meest normale toepassingen. Heb je bijzondere eisen of zoek je high end geluidskwaliteit/afwerking, dan zou ik verder zoeken. Voor ons voldoet hij ruimschoots.
Prima voordelige headset met lange accuduur en USB-c. Wordt gebruikt voor TV, geluidskwaliteit ook dik in orde voor de prijsklasse.
Hij zit alleen net wat te strak om het hoofd waardoor draagcomfort niet optimaal is voor gebruik uren achter elkaar.
Voor deze prijs een prima koptelefoon. Voor mensen die niet zoveel eisen stellen en kort en snel eventjes iets willen luisteren. Heeft 0 noise cancelling dus handig in het verkeer bijvoorbeeld
30 Euro, daar ga ik spijt van krijgen dacht ik. Maar dat valt erg mee! Krijgt een dikke voldoende omdat je voor deze prijs krijgt wat je mag verwachten: acceptabel geluid, draadloos en zonder storende tekortkomingen. Let wel, ik heb de microfoon (voor gesprekken) en exacte batterijduur niet getest.
Pluspunten
Is erg licht en ik kan er prima mee naar de fitness of harlopen.
Minimalistisch ontwerp dat niet zo erg opvalt als een over-ear.
Een beperkte geluidskwaliteit, maar absoluut niet slecht voor de form factor / prijs.
Minpunten
Geen padding aan de bovenkant. Kan irriteren als je weinig haar hebt.
Ik gebruik hoofdzakelijk Sennheiser headphones, dus dan is Sony wel even wennen, vooral de nadruk op basgeluid. Maar gelukkig heeft Spotify een EQ.
Heb er 4 gehad (een weggegeven aan mn schoonvader, een op vakantie vergeten, een voor de kinderen en een voor mezelf), en ze voldoen prima. Ik gebruik het vooral voor online meetings en dat werkt goed. Haal tot 75 uur op een enkele lading.
Mooie prijs voor de kwaliteit.
Geluidskwaliteit is een goede voldoende voor dit prijsniveau.
Lange accu duur!!
Bluetooth 5.0 / bereik door m'n hele woning.
Pluspunten
Prijs
Lange accu duur
Bluetooth 5.0
Bereik
Minpunten
Wat mindere kwaliteit, maar daar is de prijs ook naar
Ik was op zoek naar een headset voor gebruik achter de computer. Na het lezen van diverse recensies voldeed deze aan mijn vraag. Een mooie lichtgewicht headset, prima kwaliteit geluid en niet duur in verhouding tot zijn kunnen. Ik ben geheel tevreden! (wel usb blue tooth adapter bij voor computer)