Gemiddelde gebruikersscore
Hallo. ik heb deze monitor nog maar een paar dagen. maar hij bevalt me goed. hij heeft mooie kleuren ziet er mooi uit. je kan hem alle kanten op draaien. de randen hadden iets dunner gemogen maar dat maakt voor mij niet zo heel erg uit
Een mooi product voor een nog mooiere prijs. Ik heb geen klachten voor zover.
Geen dode pixels en dergelijk.
Zeker geen monitor om goede beeldbewerking mee te realiseren. De balans van de kleuren is werkelijk onmogelijk correct in te stellen en komt steeds te gesatureerd over.
Kortom: Een deftig instapmodel voor de modale gamer.
Voor 165 euro gekocht, erg goed voor de prijs. Het contrast en kleur is een wereld van verschil met mijn oude monitor. Ook voor gamen erg geschikt.
Nette monitor, stevig en redelijk beeld, maar voor IPS teleurstellend. Als je er recht voor zit merk je al kleurverschil naar de randen.
Korte pixeltest gedaan en ik kan vooralsnog geen dode of stuck pixels ontdekken. Zeer dunne randen. Rode accenten vallen mee. Geen afrader, geen aanrader.
Ik gebruik ze zelf voor en kantoor en videobewerking en mijn tiener om te gamen.
De rode lijnen vallen niet op. schermen heel helder, hele mooie kleuren bij de spellen en ook bij video-editing.
Dit is allemaal subjectief natuurlijk want elk oog is weer anders. Aanrader!
Dit is een prima monitor voor de prijs. Hij heeft de dingen die ik belangrijk vind: 144hz, IPS, 1ms en dunne randen. Het menu is ook wel goed te bedienen. Hij heeft ook een ingebouwde fps counter.
Prima monitor voor gamen voor redelijke prijs, on-screen menu is onhandig te bedienen.
De freesync monitor werkt bij mij met G-Sync (Gigabyte GeForce GTX 1660 SUPER).
USB & headset stekkers gaan wat onhandig in de monitor - voor vast OK, maar niet om dagelijks te doen.
Goede monitor voor de prijs. Kleuren zijn mooi, weinig ghosting en inverse ghosting op strong overdrive. Het enige minpunt zijn de kijkhoeken. Zelfs als je er recht voorzit, is de helderheid aan de randen beduidend minder.
Voor mij het ideale scherm. Grotere schermen op 1080p vind ik niet scherp genoeg en met de 1440p versies lever je teveel in qua framerate in games. Combineert goed met mijn prijsbewuste R5 3600 / VEGA 56 setup.
Gaming design vind ik niet geweldig, maar stoort me ook niet.
Dit is een goed instapmodel voor als je wilt gaan gamen. Hij is dan ook niet perfect, als je de perfecte gaming experience wil moet je denk ik toch voor iets duurders gaan.
Een fijne monitor. Hij heeft 144hz, er zit een sRGB functie in. Kijkhoek is niet denderend. Verder is de prijs/kwaliteit heel goed! Goed gedaan AOC! Ik heb zelf de 144hz en de 75 hz variant, beiden zijn heel goed.
Een van de goedkopere 144hz IPS monitors, het wordt geleverd inclusief DP en HMDI kabel. De voet voelt vrij stevig aan en een van de weinige monitors (in de prijsklasse) waarbij je de monitor 90 graden kan kantelen en ook in hoogte kan verstellen. Minpuntje, gekochte monitors bevatten dode/stuck pixels.
Zeer mooi scherm tegen een mooie prijs. Goede kleuren, hoge verversingssnelheid en geen IPS glow zover ik in ieder geval merk. Zeer lichte ghosting op strong overdrive, maar niet merkbaar in games.
Let wel dat de USB3.0 type b kabel voor de USB-hub niet wordt meegeleverd.
Mooie monitor, maar na een weekje een stuck pixel links van het midden van het scherm, hij is constant groen. Op AOC's website staat dat maximaal 5 stuck pixels "acceptabel" zijn, dus terugsturen wordt het niet. Verder redelijke kleuren, snelle response time, 144hz is heerlijk en kan makkelijk worden versteld.
Geweldige monitor voor een lage prijs. 24 inch 1080P IPS in combinatie met 144hz en Freesync/G-sync maakt de perfecte competetive gaming monitor.
De stap van 60hz naar 144hz is de beste stap die je ooit kunt maken.
Perfecte budget monitor
Fijne monitor voor een hele goede prijs. 1ms voelt echt als 1ms. Wel lichtelijk blur naar mijn mening maar na een paar uur ben je eraan gewend (is misschien ook wel de overstap naar 144hz). Perfecte kleuren en een degelijke scherpte. Review word erop getypt!
De prijs is zeer goed voor deze monitor. Voor 189 euro momenteel. Hiervoor krijg je een 144hz 1080P IPS scherm (weinig keuze hierin. De monitor is snel op te bouwen.. Wegens de dunne bezels dien je een procedure te volgen zodat je geen schade eraan overhoud op het scherm.