Uitstekende monitor. Zeker niet duur voor de features die erin verwerkt zitten. De monitor ziet er strak uit (een echte gamer look) en is eigenlijk precies waar ik naar opzoek was.
De Antgamer M34G5Q is een prima optie voor de budget gerichte gamer. Een leuke featureset en meegeleverde kabels maken er een mooi totaalplaatje van. Enkele gebreken in de manual mogen de pret niet bederven. Het scherm staat prachtig op je bureau.
Inmiddels al een tijdje in gebruik (+- 8 mnd), zeer fijne monitor qua gaming en voor huis en tuin gebruik.
De backlight had van mij wel wat feller gemogen
Monitor was eerst wat flets, nu met nieuwe computer (windows reinstall) prima!
Menu vind ik irritant werken
Op zoek naar 21:9 raad ik dit product aan. Op zoek naar immersie bij games EN media, dan raad ik dit af. Meeste content is niet gemaakt op 21:9. Top prijs voor prima monitor.
Stevige doos, metalen voet en alles makkelijk te monteren. Mooi groot scherm met geweldige specs.
monitoris een beetje wiebelig wanneer je de knoppen bediend. Net als andere HKC monitoren "kraakt" de behuizing soms tijdens het opwarmen, en een erg diepe voet waardoor deze niet kort op de rand kan staan.