Reviews door gebruikers

Toon reviews van:
RiDo78
4 maart 2022 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Wit

Prima speaker met ondersteuning voor verschillende streamingdiensten. Hoewel ze per stuk worden verkocht, klinkt het geluid uit een stereo-paar een stuk beter.

Pluspunten

• Kan zelfstandig werken eens je met de app je muziek hebt uitgezocht.
  • Ondersteuning voor verschillende lokale streming-standaarden zoals Airplay2.

Minpunten

• Eigenlijk heb je een stereo-paar of cinema-setup nodig.

Marcaronie Newbie
14 november 2024 Rapporteer Product gekocht

Slechte verbinding

Pluspunten

• Prima geluid

Minpunten

• Hele slechte connectie

2 van 5 sterren (Slecht)
PeggyCream Newbie
17 februari 2024 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Zwart

Zeer goede speakers, in combinatie met een tweede sonos SL gebruikt voor surround sound

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Zeer goed geluid
  • Makkelijk installatie

Minpunten

• Geen

Wim Nomen
8 november 2023 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Wit

Erg blij met deze aankoop, het geluid verraste me enorm. Toen ik alleen de eerste van de twee had aangezet vond ik het niet zo goed klinken, maar daar had ik al over gelezen dus het verbaasde me niet. Maar toen de 2e erbij aanging en ze waren gesynchroniseerd mbv ‘Trueplay’ was ik erg blij verrast. Een mooi vol, gebalanceerd geluid, met zowel heldere hoge tonen als een prettige bass.

Wel vind ik de Sonos app onhandig, bijvoorbeeld doordat je daardoor niet met de Ziggo app het geluid kan streamen. Waarom niet gewoon al het geluid kunnen doorsturen? En het geluid van de speakers wordt flink minder prettig als je het volume hoog zet. Ook dat is niet vreemd aangezien ze voor kleine/middelgrote kamers zijn bedoeld, maar ook echt niet te missen. Vooral de bass verdwijnt vrijwel helemaal.

Al met al erg tevreden!

Pluspunten

• Mooi geluid (bij 2 stuks)
  • Prima bass

Minpunten

• Omslachtige sonos app
  • Geluid vervormt bij hoog volume

tekniek Newbie
29 september 2023 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Zwart

Vorig jaar gekocht om mp3's van de Android the kunnen afspelen. Helaas dit jaar kan het niet meer Sonos heeft de condities veranderd, als ik dat had geweten had ik het nooit gekocht, WAARDELOOS

Pluspunten

• Geluid

Minpunten

• Speelt geen MP3 af van Android ed.

Sir Oled
12 mei 2023 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Wit

Aangekocht ter vervanging van een stereoset Musiccast 20 die door de krakkemikkige app volledig onbruikbaar was geworden. Dit Sonos SL Stereopaar klinkt meteen een stuk dynamischer en voller van geluid, dit viel meteen op.
De app is de eenvoud zelf en werkt perfect, zo heb ik het graag. Enig minpunt is misschien het gebrek aan bluetooth, al is het gebruik hiervan minimaal.

Pluspunten

• Dynamiek
  • App werkt perfect
  • eenvoudig te pairen als stereo paar

Minpunten

• gebrek aan bluetooth

khunflip
9 april 2023 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Zwart

Eigenlijk wilde ik iets anders voor ons restaurant, namelijk een soundbar voor de nieuwe TV in de bar en een tweede JBL voor de muziek in het eetgedeelte, maar ik heb mij door de 'hifi specialist' in de winkel laten overhalen tot het aanschaffen van twee Sonos ONE SL speakers. Koppelen lukt met bijna niets, niet compatible met YouMusic bijvoorbeeld. Daarvoor moet je de Sonos app gebruiken, maar is ene nr. hard, volgende weer zacht. Sonos app mist talloze opties. Ze zijn niet oplaadbaar, dus je kan ze niet neerzetten waar je wil (dit kan met JBL wel). JBL is goedkoper en heeft mooier dieper geluid, de Sonos klinkt blikkerig. Koppelen met Samsung TV is onmogelijk. Bevestigingsbeugels niet inbegrepen. Bluetooth werkt niet/ontbreekt. M.a.w. voor onze wensen totaal waardeloos en ik ga ze retourneren naar de winkel.

Pluspunten

• ogenschijnlijk stevig

Minpunten

• niet koppelbaar met TV
  • geen bluetooth
  • niet oplaadbaar
  • blikkerig geluid
  • niet direct koppelbaar met YouTube/YouMusic

Electrician Newbie
11 maart 2023 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Zwart

Ik zal eerlijk zijn. Geluid is goed maar toch KOOP DIT NIET.
Waarom? Nou, het werkt meer niet als wel. Tja, het gaat altijd mis al jij dat feestje met vrienden hebt en het geluid stopt...Leuk he...!!

Pluspunten

• geluid is goed

Minpunten

• altijd updaten als jij dat niet wil
  • SONOS radio met heeeeeel veeeeel reclame
  • heel veel IP conflicten
  • als jij een feestje hebt met vrienden...werkt het NIET

SPT
9 januari 2023 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Zwart

Het apparaat stelt eigenlijk op alle fronten teleur. De geluidskwaliteit is niet wat ik ervan had verwacht, hij heeft een vervelend defect (begint soms spontaan kabaal te produceren, waarbij het lijkt alsof op alle knoppen tegelijkertijd wordt gedrukt), en het apparaat heeft allerlei tekortkomingen in de software.

Pluspunten

• Mooi design

Minpunten

• Matige geluidskwaliteit
  • Ondersteunt alleen SMB1 uit 1996, dus onveilig
  • Software niet gebruiksvriendelijk en amateuristisch (kan bijv. geen domeinnamen resolven bij toevoegen netwerkshare)
  • Defect
  • Hoog idle stroomverbruik (3,4W)

GerCor
14 december 2022 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Wit

2 stuks in gebruik in een surroundset: Beam gen 2 en Sub gen 3. En 2 in stereo-opstelling in kantoor.

Pluspunten

• Prachtig ontwerp
  • Prima geluid
  • Niet echt duur voor de kwaliteit die je krijgt.

Minpunten

• Het is een verzamelobject. Je wilt er steeds meer van.

OFV
4 mei 2022 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Zwart

Prima speaker. Gebruik hem vooral voor radio en daarvoor wordt de TuneIn app gebruikt. Vrijwel altijd speelt deze eerst reclame af waardoor je na een seconde of 20 pas daadwerkelijk de radio hoort. Vind dit voor de prijs vd speaker eigenlijk niet kunnen. Iets meer volume stapjes zou mooi zijn.

Pluspunten

• prima geluid
  • redelijke prijs
  • mooi uiterlijk

Minpunten

• reclame bij start TuneIn app voor radio luisteren
  • iets te weinig volume stappen

kamerplant
9 januari 2022 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Zwart

Ik heb twee Sonos One SL een jaar in gebruik als stereo pair. Ik vind het helemaal top! Het werkt makkelijk via Spotify Connect en AirPlay. De verbinding is super stabiel, de touch controls zijn elegant.
Enige nadeel: even een speaker naar een andere ruimte meenemen vereist herconfiguratie, niet handig.

Pluspunten

• Goed geluid
  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

• Niet flexibel te gebruiken

Fyrus
3 december 2021 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Zwart

Prima speaker, fijne bediening en gebruiksvriendelijk.
Wel een tweede exemplaar nodig voor stereogeluid, lees: één is eigenlijk niet voldoende.

Pluspunten

• Gemakkelijke installatie
  • Bijna overal te plaatsen
  • Airplay 2 ondersteuning
  • Spotify connect ondersteuning
  • Geschikt voor in badkamer

Minpunten

• Bij 1 exemplaar geen stereogeluid
  • Goede Wi-Fi nodig

Hansclements Newbie
10 juni 2021 Rapporteer Product gekregen

Sonos ONE SL Wit

Mooi geluid maar waardeloos in de bediening. Ik kom er niet uit om een afspeellijst erin te krijgen. Alle betaalzenders zijn voor geprogrammeerd. Jaja

Pluspunten

• mooi geluid

Minpunten

• complexe bediening
  • erg geschikt voor de happy nerd

Excorio
13 januari 2021 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Zwart

Hele goede speakers die gemakkelijk te installeren zijn en ook gemakkelijk in gebruik. Mooi design met goede prestaties. Ik gebruik ze nu even tijdelijk in stereo, maar zodra de rest van mijn onderdelen binnen zijn zullen deze speakers als achterste speakers fungeren voor mijn 5.1 setup

Pluspunten

• Uitzonderlijk geluid uit zo'n kleine speaker vooral de bass levels zijn verrassend
  • Zeer gemakkelijke setup
  • Mooi design en comapct
  • Heel goed geluid voor zijn formaat
  • Goed stereobeeld indien in stereo gebruikt

Minpunten

• Privacy settings wat verstopt in de app, dus zoek goed om alles uit te zetten als je dit belangrijk vindt.
  • Account nodig om setup uit te kunnen voeren en sonos kan altijd zien of je speakers dus aan staan of niet.

Recursie
13 december 2020 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Zwart

Gekocht in een actie voor €125,- en dat is een prima prijs. Gelukkig zonder microfoon. Prima geluid en makkelijk in een stereo paar op te stellen, dat maakt het geluid zo veel beter!

Pluspunten

• Geen microfoon
  • Goed geluid
  • Eenvoudige installatie
  • Stereo pairing
  • Formfactor

Minpunten

• Advies prijs

Jeaust
1 juli 2020 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Zwart

Prima geluid, goede bouwkwaliteit. Verliest af en toe wel connectie in m'n surround setup.

Pluspunten

• Fijn geluid
  • Goede bouwkwaliteit
  • "Modulair" te gebruiken icm andere Sonos producten

Minpunten

• Connectie valt soms weg

19JM81
30 april 2020 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Zwart

Heb ze uiteindelijk teruggestuurd, teveel out of sync audio

Pluspunten

• Klinkt prima
  • Eenvoudige installatie

Minpunten

• Verliest sync in stereo mode
  • Sonos App laat te wensen over

3 van 5 sterren (Voldoende)
Mutare.bv Newbie
26 januari 2020 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Zwart

zojuist (zondag) enkele Sonos info gevraagd m.b.t. Sonos producten en direct antwoord gekregen. Natuurlijk ook direct besteld 👍

Pluspunten

• snelheid reactie

Minpunten

• geen

17 januari 2020 Rapporteer Product gekocht

Sonos ONE SL Zwart

Heel fijn geluid, makkelijke installatie.

Pluspunten

• stevig gebouwd
  • Makkelijk te plaatsen
  • Goede geluidskwaliteit

Minpunten

• geen Bluetooth

Heb jij ook een Sonos ONE SL Wit?