![]() |
Best Buy Guide - Beste voeding voor een ultieme game-pc (1000W+) Wat is de beste voeding voor een ultieme game-pc? Op deze pagina vind je het advies van de Tweakers-community voor de beste voedingen van 1000W en meer. |
Altijd al Seasonic fan geweest, geen poespas echt eigen producten en samen met superblower de best PSU's op de markt, Prijzig maar zou het in een heartbeat weer kopen.Ooit een corsair AX gehad deze was top. Na er achter gekomen te zijn dat dat eigenlijk een Seasonic ontwerp was naar Seasonic geswitcht en nooit meer naar iets anders gekeken.
Gekozen voor deze voeding voor maximale efficiency, betrouwbaarheid en stilte. Dit is de 5e Seasonic voeding die ik heb aangeschaft en altijd volgens (hoge) verwachting. Deze Cybernetics Labs Titanium gecertificeerde voeding voelt kwalitatief aan (zwaar en rigid). Veel kabels bijgeleverd, flexibel, maar niet gesleeved. Bij de bestelling tevens een Seasonic 12VHPR GPU kabel bij besteld, maar die bleek overbodig, want er bleek er 1tje in de doos te zitten, leuke verassing. Van harte aanbevolen.
na lang beslissen toch maar een seasonic voeding gekozen, heel erg blij met deze keuze. Kabels zijn van hoge kwaliteit en zijn lekker flexibel wat zeer fijn is. De titanium rating kost wat maar dan heb je ook wat. Ik raad deze voeding aan voor nu en later.
6 Builds (2x 650W, 2x850W, 2x1000W) verder met Seasonic Prime Titanium lijn en presteren allemaal nog perfect zoals omschreven in meerdere reviews. Super stabiel dag in dag uit! vergeet niet dat de meeste reviews beschikbaar gedaan zijn met 120vAC en dat de efficiëntie op ~230v nog een stuk hoger ligt
Het is een prima product, geeft veel modulaire opties aangezien hij volledig modulair is. Zitten meer dan genoeg kabels bij om je de wensen over te laten voor je eigen build. Hij is Titanium rated dus goed in zijn rendement. Ik heb een unboxing video gemaakt op youtube https://www.youtube.com/watch?v=hlVQ_lGZhh0