Bose maakt met de QuietComfort 35 II een van de populairste noisecancelling headsets en die populariteit is verklaarbaar. De 35 II is gewoon een heel goede, allround, no-nonsense noisecancelling koptelefoon die heerlijk zit en behoorlijk klinkt. Hij heeft weinig chique foefjes, maar is prettig in gebruik. Ja, hij mist vooral ondersteuning voor wat codecs en de app mag uitgebreid worden met een equalizer, maar een goed geluid, nog betere noisecancelling en een uitstekend draagcomfort maken van de 35 II een terechte topper in deze prijsklasse. Lees verder »
Gekocht omdat familie er ook een had met geweldige ANC. Blijkbaar is het heel erg afhankelijk van welke firmware je Quietcomfort 35 II heeft, want bij bij (firmware versie 4.5.2) en het familielid (firmware versie 3.1.7) is de kwaliteit van de ANC echt een wereld van verschil.
Ik heb nog nooit 300 euro neergelegd voor een koptelefoon dus het was even slikken, maar ik ben tevreden met het resultaat!
De geluidskwaliteit is best goed, met vooral niet teveel lage tonen wat je tegenwoordig vaak hoort bij populaire merken.
De bouwkwaliteit is goed en het voelt stevig aan.
Pluspunten
Goede geluidskwaliteit
Goeie accuduur
Geen overdreven zware bas
Minpunten
Sommige settings zijn niet in te stellen zonder de mobile app
Het een top headset, een stuk comfortabeler dan de oude sony headset die ik hiervoor had. Hoewel de nieuwe sony beter is in noise canceling en een betere batterij duur ben ik toch voor deze gegaan wegens het draagcomfort, zeker geen spijt van!
Geluidskwaliteit en noice canceling is echt top. Nog nooit zo'n goed geluid gehad, en heb veel dure koptelefoons gehad. Grootste nadeel is echt het koppelen via bluetooth. Dat is d het een ramp. Ook de Bose app mag een stuk gebruiksvriendelijker.
Heerlijke headphones met zeer goede noise cancelling. Lichtgewicht en toch stevig, kan een hele werkdag op je hoofd zonder irritatie. Gemakkelijke bediening en initiële setup. Als ik een nadeel moet noemen is het de hakkende stem van de vrouw die meldt waarmee je connected bent en de korte laadkabel.
i.v.m. defecte Bose QC35 ANC na firmware update van Bose de QC35II ontvangen.
Zeer comfortabele & goede ANC headset, let wel op dat de headset alleen via een PC met Bose Software Updater wordt geupdate, via Bluetooth zowel met v1 als v2 ANC problemen gehad.
Pluspunten
ANC nu instelbaar
Comfortable (ongeacht vlucht duur)
Geluidskwaliteit
Design (mooi strak)
Battery duur, 1x a 2x per week laden.
Firmware updates voegen soms features toe.
Bose Connect App Music Share
Minpunten
Firmware updates kunnen audio/ANC kapot maken, voer deze ALLEEN uit via PC.
Prijs
Bose Connect App kan updates forceren, altijd zo snel mogelijk blokkeren.
Hem zelf een Bose QC 35 II gekocht bij launch (~2017).
Zelf vind ik het een goede mix van geluid Comfort bouw kwaliteit en service.
AC is ook zeer goed als je niet goed oplet mis je een heel gesprek naast je!
Goede Headphones totdat de 4.5.2 update werd uitgerold. Een enorme reductie in de kwaliteit van de ANC heeft er toe geleid dat ik dit product niet kan aanbevelen!
Geluid haalt het niet bij mijn bedrade ‘good old’ Beyerdynamic, maar het ding is portable, draadloos, heeft fysieke knoppen en noisecancelling en dat maakt het toch een erg fijn ding voor casual muziek luisteren onder werktijd.
Top apparaat voor veel geld. Goedkoop is het niet, maar wauw. Ik laad het apparaat onderweg in de auto, en heb nooit problemen met de accuduur. Ik gebruik het apparaat ongeveer 70 uur per week, en laad het 2 a 3x 30 minuten (in de auto) op.
Pluspunten
ANC
Comfortabel
Stevig
Geluid
Mic voor bellen perfect
Geen overmatige bass
Battarij duur (iig bij mij, is anders bij andere?)
Minpunten
De prijs is geen prikkie
Schuift vrij makkelijk van je hoofd. Tijdens bv stofzuigen
Door deze koptelefoon afgestapt van spotify. Man wat is die kwaliteit slecht
Kost mij 10 euro per maand extra voor Tidal (tov Spotify)
Na de B&W px en Sennheiser pxc 550 te hebben geprobeerd,en niet bevielen, heb ik deze Bose aangeschaft. In vergelijking met de Sony WH-1000XM3 die ik ook op de shortlist had heeft de Bose een iets betere geluidskwaliteit en simpele bediening.
Pluspunten
Goede geluidskwaliteit, redelijk gedetaileerd.
Klinkt ruimtelijk.
Comfortabel.
Goed invouwbaar.
Bediening: makkelijk te vinden knoppen
Lichtgewicht.
Minpunten
Iets te warm geluid en net iets teveel laag.
Passief, met kabel en schakelaar UIT, is het geluid matig.
Bose QuietComfort 35 II Limited Edition (Blauw, Zwart)
Apparaat teruggestuurd, voldoet niet aan mijn eisen.
Geluid heeft gebrek aan details en klinkt vaak als compression artifacts op een iPhone 7 en computer via bluetooth (dit heb ik niet op mijn Teufel Airy).
Pluspunten
Comfort
Voice assistant integratie
Gebruiksgemak
Het geluid klinkt hoogstens voldoende, mids zijn muffled, bass is goed, highs zijn teleurstellend.
Minpunten
Linkeroorschelp dempt beter dan de rechter
Rechteroorschelp zit minder goed op het hoofd
Geluid heeft gebrek aan details en klinkt vaak als compression artifacts op een iPhone 7 (dit heb ik niet op mijn Teufel Airy)
ANC leek heel slecht te werken in mijn rechteroor, pas als ik de hoofdband op zijn tweede lichtste stand had leek hij beter te functioneren. Het leek alsof er veel meer geluid doorheen kwam. Maar toen zat hij zeer strak
Het is een fijne koptelefoon die comfortabel is, gemakkelijk in gebruik en mij veel rust brengt op drukke plekken. Service vanuit Bose is erg aangenaam en snel.
Pluspunten
Hele goeie service
Noice cancelling
Goed gebalanceerd
Goeie kwaliteit
Tijdloos design
Klein en makkelijk te vervoeren
Opberg"doosje"
Minpunten
ANC werkte minder na update maar opgelost door goede service
Batterij % klopt soms niet als je hem half op laad
Super headphones van Bose! Ik had niet verwacht dat deze headphones zo licht en zacht waren. Geen druk op het hoofd en de ear pads zijn comfortabel en zacht. Ook worden mijn oren nooit warm. Kortom: fantastisch product!
Had deze gekocht bij Amazon, maar na een update was de kwaliteit van de koptelefoon erg slecht. Bose heeft een nieuwe verzorgd en heb deze niet meer geupdate.
Deze koptelefoon zit fantastisch voor de mensen met een bril (Zoals ik) ik kan deze makkelijk voor lange tijd opdoen zonder pijn.
Dit is de oplossing voor mij voor de dagelijkse herrie. Op het werk en thuis ben jet met deze Bose in een oase van rust en focus op wat je aan het doen bent.
Kost een hoop geld maar elke euro waard.
Deze headset gratis gekregen als upgrade omdat mijn QC25LE na drie jaar een defect aan de rechter oor had. Zonder enig gezeur kreeg ik direct aangeboden om om te ruilen voor de CQ35II. Goede headset en hele goede service van Bose wat de hoge prijs een beetje ten goede komt.
Pluspunten
Draadloos en bedraad (afneembaar) in een koptelefoon
Goed geluid
Zit comfortabel
Hele goede service van Bose
High, low en off setting voor noise canceling
Minpunten
Noise canceling automatisch aan op high en geen default in te stellen
Na lang twijfelen tussen de Sony wh-1000xm2 en Bose Quite Comfort 35 II is het toch de 2de geworden. Wat lichter, minder lompe uitstraling en naar mijn mening een voller geluid en ANC.
Sinds een week in gebruik in een kantoortuin... had ik veel eerder moeten kopen, wat een rust.
Hoog gebruiksgemak, gaat lang mee op accu, prima geluidskwaliteit (met ANC aan). Voor zowel muziek als gaming geschikt. Geluidskwaliteit is zonder ANC niet echt bijzonder. Vermoedelijk omdat het verschil dan opvalt met omgevingsgeluid. Verbinding maken met 2 apparaten kan en is makkelijk. Tevens goed te verstaan tijdens telefoongesprekken
Pluspunten
Kan makkelijk een hele dag mee op accu
Geeft rust in drukke omgevingen en tijdens vluchten
Muziek hoeft minder hard gezet te worden
Warm en gedetailleerd geluid
Comfortabele oorkussens
ANC met knop instelbaar (off - low - high)
Werkt naadloos met m’n Surface en iPhone
Mic monitoring
Minpunten
Nieuwprijs
Karige kabeltjes meegeleverd
2.5 mm aansluiting
App voegt weinig toe
Kabeltje met inline mic kost je 30 euro bij Bose. Deze is dan echter wel bruikbaar voor Playstation 4 en Xbox One
Bij passief gebruik (dus zonder ANC) dempen de oorschelpen weinig geluid
Sony MDR-1000X paste niet goed op mijn hoofd, toch maar de Dose geprobeerd. Werkelijk te slecht voor woorden. Slechte noise-cancelling, ik kreeg hoofdpijn van de NC. De rechteroorschelp drukte heel erg op het oor.
Zeer slechte geluidskwalitiet, met vervormingen in het geluid bij hogere volumes.
Geen partij voor de Sony's.
Pluspunten
bouwkwalitiet
lichtgewicht
design (?)
Status van merk (?)
Minpunten
Hoeveelheid bass bij hoog volume
NC gaf hoofdpijn
Noise-cancelling (klonk alsof bij NC uit de microfoon werd aangezet zodat het leek alsof de NC beter werkte)
Geluidskwaliteit
Weinig opties in de app vergeleken met Sony WH-1000XM2
Bereik, een ietswat dikke muur deed het geluid al kraken
Comfortabele koptelefoon met goede noice cancelling. Geluid goed.
Niet voor buitengebruik, veel storing door wind.
Firmware probleem met Android 7.0 belet soms gesprekken aannemen te combineren met muziek luisteren. Dit lukte eerst wel, na 1 dag niet meer. Vervelend.
Zwakke Bose app werkt enkel met locatie aan, mist equalizer.
Ik ben altijd gek geweest voor en met Bose producten, maar dit was een van de slechte ervaring. na 30 min ontvangst, heb ik het gelijk teruggestuurd, noise cancelling is zeer slecht, prijs is heel hoog en geluid absoluut niet fijn.
Fantastische koptelefoon.
Klinkt fantastisch en noise cancelling in de auto is zo stil dat (letterlijk) het rijcomfort er beter van wordt omdat je de trillingen van de auto niet meer hoort en daarom niet meer doorhebt. Doet precies wat je ervan verwacht en gaat zeer lang mee 10/10.
Pluspunten
Prachtig geluid
Perfecte noise cancelling
Zeer solide gebouwd
Super makkelijk verbinden via bluetooth
Super comfortabel
Uitstekende verpakking en handig hoesje
Mooi design
Zijn geld dubbel en dwars waard
Minpunten
Als je erop springt kan hij kapot gaan (ik heb geen minpunten)
Het product heeft niet de beste Bass (had het beter verwacht).
Verder is het een top product, prijs is natuurlijk ook iets aan de hoge kant.
Kan ermee sporten, als je daarna even je zweet van de ear pads even afweegt.
Een stevig geprijsd product, maar de bouwkwaliteit en de kwaliteit van de geluidsonderdrukking is het zeker waard. Ook fijn is de mogelijkheid om het niveau van de active onderdrukking te wijzigen.
Pluspunten
Stevig gebouwd
Uitmuntende geluidsonderdrukking
Uitgebreide bluetooth-opties
Opbergetui
Minpunten
Prijs
Korte oplaadkabel (15cm)
Bepaalde instellingen alleen te wijzigen met app (Android/iOS)