Prijs |
Specificaties | Max. 1,75GHz • 8GB GDDR6 • 3x DP, HDMI - Bekijk alle specificaties |
Voor zijn prijs, ZEER ok! De meeste minpunten zijn ook op te lossen...
Leuk kaartje voor het geld!
Geweldige prijs/kwaliteit verhouding, deze kaart kan elke game op moment van schrijven review aan
Good base model 5700, the cheaper as far as I know. Slight factory overclock (50-75 Mhz). Performs well and with stock fan curve relatively quite. The fans can spin much faster but it gets really loud. Not the best looking card, but in a closed case perfectly fine.
Voor een budget van max 350 euro kwam deze als 1 van de beste uit te tests. Erg tevreden met deze stille krachtige GPU. Visual niet bijzonder maar voor mij persoonlijk niet relevant omdat het in een gesloten kast zit.
Wat is dit een top videokaart van AMD! De Radeon Drivers zijn veel beter dan verwacht! Zelf game ik op Full HD en het runt helemaal soepel. Ik heb geen lag spikes, en met combinatie met een Ryzen 5 3600 is het een beest van een machine.
Super kaart voor de prijs ik heb op het een moment een uwqhd monitor en hier voor een rx570 8 GB dat ging niet meer. Na aanschaf van deze kaart kan ik alles weer flink hoog zetten. Voor mensen die aanschaffen upgrade naar de laatste versies van de driver.
Perfecte kaart voor 1440p 75 hertz monitoren. Is redelijk stil. Ik vind hem qua looks wel mooi. Helemaal in een open kast met wat licht er op.
Prima RX 5700 voor weinig geld. Door de dual fans is hij prettig stil en zou je makkelijk wat kunnen overklokken. Let er wel op dat de kaart 2x 8 pins aansluiting heeft.