Deze telefoon is betaalbaar, werkt snel en heeft een accuduur van ongeveer 2 dagen bij normaal gebruik. De Android versie is up-to-date (Android 10 met patch van februari.) Volgende week komt de patch van maart. Opladen gaat best snel, zeker in vergelijking tot de vorige telefoon (Huawei P Smart 2018)
Pluspunten
Responsief
Up-to-date
Accuduur voldoende
Snel op te laden
USB C
3,5 mm Audiojack
Minpunten
Meegeleverd hoesje bedekt alleen de achterkant
Standaard geen stappenteller terwijl hiermee wel geadverteerd wordt
Kortom, ik ben meer dan tevreden met dit product. Was een beetje sceptisch over de verwachte prijs/kwaliteit maar toen ik m in handen had was dit meteen weg.
Heb 'm nu 2 maanden en ik zou deze keuze nog 100x maken.
Ik ben nog steeds een tevreden Motorola klant.
Pluspunten
Camera kwaliteit
Prijs/kwaliteitsverhouding
Lay-out (Android)
128 GB
Nogmaals prijs/kwaliteitsverhouding
Door hoge dpi een heel scherp beeld
Minpunten
Inzoomen wordt snel korrelig
Voor sommige misschien de lengte (heb ik geen last van)
Degelijke Foon. Goed scherm, redelijk goede camera, veel RAM, Apps lopen soepel, weinig bloatware.
Nadeel: je kunt google app/assistent wel uitschakelen, maar de zoekbalkruimte wordt niet vrijgegeven: er staat nog steeds een balk "search" die verder niets doet.. Eentje uit de categorie Jammer.
Pluspunten
Android ONE, maandelijkse updates
21:9 verhouding
Smaller dan G5, ligt beter in de hand
Prima prijs/kwaliteit verhouding
Vingerafdrukherkenning soepel
Minpunten
Google Widget wel uit te schakelen maar ruimte blijft onbeschikbaar
Opvolger van Moto G6 die end of life was op moment van aanbieding bij Lenovo (€190). Formaat, opslag, scherm en android one gaven de doorslag. Iedere maand update, 3 jaar lang. Prijs/kwaliteit daarom goed. Indien accucapaciteit en camera nog beter waren mocht score richting uitstekend. Veel waar voor weinig geld.
Pluspunten
Formaat
Opslag
Android One
Micro SD
3,5mm jack beschikbaar indien gewenst
Minpunten
Accuduur (nog steeds genoeg om royaal de dag mee door te komen, maar ik zou het toestel niet als tablet gebruiken).
Voor cameraliefhebbers geen hoogvlieger, de one vision is dan de betere keuze.
(Plaats van) google assistant niet aan te passen op hoofdscherm
Prima telefoon als je komt van een moto g5s. Fijn lang scherm en prima foto's. Met name de diepte in de foto's in portret modus is leuk. De action cam is meer een gimmick. Batterij ruim voldoende voor paar uur browsen en appen. En de usb-c is een hele vooruitgang.
De eerste indruk is niet volledig positief. Sommige apps zijn traag en niet zo mooi terwijl dat op basis van de CPU niet te verwachten is. Dit komt (waarschijnlijk) omdat de (ongebruikelijke) resolutie en het camera gat ervoor zorgen dat apps anders weergegeven moeten worden.
Vorige telefoon Motorola G5S plus.
Pluspunten
Handzaam (niet te breed)
Groot scherm
Veel opslagruimte
Gemakkelijk overstappen van Android naar Android
Goede prijs / kwaliteit verhouding
Minpunten
Sommige apps werken niet / traag
Start balk <| O [] zit soms in de weg
2 talen whatsapp corrigeert dingen die niet gecorrigeerd hoeven