Nu reeds 2 keer DOA ontvangen... Zal best goed zijn, maar er is waarschijnlijk een slechte batch in omloop.
Gebruikt voor klant systeem in ITX build, deze voeding is net wat compacter dan andere daarom ideaal hiervoor
Deze voeding is van zeer goede Seasonic kwaliteit, erg stil, zelfs nog stiller met 0 rpm mode aan
Prijs is wat omhoog gegaan, (lijkt nu weer iets te zakken) maar daarvoor krijg je nog steeds een erg goede voeding.
Gekocht voor mijn eerste build een jaar geleden, op aanraden van Tweakers hier. Helemaal tevreden mee. Geen herrieschopper en 10 jaar garantie!
Prima psu, lekker stil (hoor hem nooit boven andere componenten uit) en mooi klein, past in vrijwel elke build. Combinatie van klein, stil en efficiënt zie je niet vaak. 10 jaar garantie is ook fijn.
Prima voeding, tijdje geleden aangeschaft nadat de fan in mijn Masterwatt 750 van CM besloot met een vervroegd pensioen te gaan. Volledig modulair, verpakking oogt ook zeer premium.
Wat vooral fijn is is de optie om te switchen tussen een hybrid en full mode betreffende de fan.
Opvolger van de Focus serie waarin de inline capacitors afwezig zijn en het binnenwerk verder geoptimaliseerd is. Hybrid fan en uiteraard volledig modulair.
Gold rated en 10 jaar garantie. Ik kan er weer even tegen aan!