Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
12 reviews

Humax IRHD-5300C/PVR

Prijs
Specificaties Decoder voorzien van 1 tuner(s) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
6
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
1
Toon reviews van:
+2
mukkel 12 oktober 2012

Humax IRHD-5300C

Pluspunten

  • Prijs.
  • Erg gebruiksvriendelijk.
  • Werkt uitstekend als media player.
  • Perfect beeld en geluid.

Minpunten

  • Geen memory stick ondersteuning betreft Timeshift / opnemen.
  • Onthoud niet waar je een film hebt onderbroken.
  • Spoelen in films erg traag.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
Dr. Malsain 27 september 2012

Humax IRHD-5300C

Pluspunten

  • full-HD beeld en HDMI-aansluiting
  • uitbreidbaar met externe HDD

Minpunten

  • momenteel niet mogelijk USB-stick te gebruiken voor time-shift
  • opstarttijd (ook vanuit standby) ongeveer 35 seconden

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
A4- 25 april 2012

Humax IRHD-5300C

Pluspunten

  • Externe HDD aan te sluiten voor exrta functies.

Minpunten

  • Knoppen v/d afstandsbediening zijn iets stroef.
  • Enigszins traag bij het zappen.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

0
pstenneke 6 oktober 2018 Product gekregen

Humax IRHD-5300C

Als je de TV en de Humax gebruikt in combinatie met Blue-Ray, DVD recorder, Sat ontvanger zoals ik dan is de Humax één brok ellende. Kijk je via de Humax en schakel je over naar de SAT en daarna weer terug naar de Humax dan wordt geen TV signaal doorgegeven

Pluspunten

  • Goede beeld kwaliteit
  • redelijk snel programma wisselen

Minpunten

  • Blokkeert alle ander rand apparatuur
  • Moet vaak herstart worden om probleem op te lossen
  • Soms naar fabrieksinstellingen bij een probleem

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Featureset Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 1
Beeldkwaliteit Score: 4

effem 29 december 2020 Product gekocht

Humax IRHD-5300C

Neemt prima Ziggo SD streams op op externe HD. Files zijn transport stream, ook met wat moeite op PC afspeelbaar Ext HD kan maximaal 500GB zijn, ik gebruik een grotere met een eerste partitie van < 1 TB Tweedehands (marktplaats) vaak voordelig te koop

Pluspunten

  • geen encrypted opslag van opnamen

Minpunten

  • trage opstarttijd
  • single tuner
  • bij Ziggo alleen SD, er is geen smartcard meer voor te krijgen

Eindoordeel

Score: 4
JoVe1952Newbie 11 april 2020 Product gekocht

Humax IRHD-5300C/PVR

Het valt mij een beetje tegen in het gebruik. Als je een film op neemt ben je deze ook verplicht direct te kijken. je kunt niet naar een andere zender schakelen.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • opnemen en verplicht ook de zender kijken

Eindoordeel

Score: 2
arjan1995 12 november 2017 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Humax IRHD-5300C

In bruikleen gekregen van Ziggo. De decoder doet de dingen die hij moet doen prima, maar heeft wat lang nodig om op te starten. Het was ook mooi geweest als de tv vanzelf aan en uit ging bij het in of uitschakelen van de decoder.

Pluspunten

  • Goede beeld- en geluidskwaliteit
  • Snel zappen
  • Snelle portal van Ziggo
  • Tv pauzeren en opnemen

Minpunten

  • Lange opstarttijd
  • Geen optie voor automatisch activeren tv (HDMI-cec)
  • Resolutie standaard 576i ipv 1080i

Eindoordeel

Score: 4
iNFiNiTY- 12 september 2015

Humax IRHD-5300C

Goed product, geeft scherp beeld, goede functionaliteit. Zonder poespas maar wel uit te breiden.

Pluspunten

  • Snel menu
  • Goed beeld
  • USB aansluitingen voor media!

Minpunten

  • Geen display (alhoewel dat niet echt erg is, lekker rustig)

Eindoordeel

Score: 5
rudolfdebeerNewbie 6 november 2014

Humax IRHD-5300C

Gratis van Ziggo gekregen i.v.m. Aktie TV-Extra. Doos compleet met alle accesoires. HDMi kabel, scartkabel en Wifi -usb-stick en extra card. Prima ding. Wel handmatig resolutie op 1080i zetten! ext HD kan maar tot 500 GB! Overtreft Samsung :-)

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Leuk klein ding
  • Leuke prijs (rond 100 euro of gratis)

Minpunten

  • Ext HD net als de andere Humaxen behalve de 5400 (1 Tb) is 500 GB
  • Resolutie niet automatisch, zetten via menu op 1080i!
  • Herkent externe USB HD niet automatisch, via menu formateren.

Eindoordeel

Score: 4
louis62Newbie 11 juli 2014

Humax IRHD-5300C

Goede decoder, overzichtelijk menu en makkelijke installatie. Traagheid bij opstarten en wisselen zenders is soms hinderlijk

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Klein handelbaar formaat

Minpunten

  • Trage bediening (opstarten/wisselen van zenders
  • Geen timeshift met USB stick

Eindoordeel

Score: 4
noguru 8 juni 2014

Humax IRHD-5300C

Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Miuccia 20 april 2014

Humax IRHD-5300C

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Humax IRHD-5300C/PVR?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True