Prijs |
Specificaties | 7.2-kanaals met 95W versterker en 8x HDMI - Bekijk alle specificaties |
Heb deze Denon nu 3 jaar,waarvan de laatste 6 maanden bij de reparateur waar ze de thermische oververhitting niet kunnen oplossen..Vond mijn oude Onkyo 1000x meer kwaliteit hebben!! Voor mij nooit geen Denon meer!
Is van het begin af aan al een drama apparaat😟
bij aanschaf een prima reciever. maar heeft hij door omstandigheden reparatie nodig en wacht nu al 11 weken, maar kreeg gisteren te horen dat het nog steeds wel een tijdje kan duren. voor een apparaat van 6 maanden oud vind ik dit buiten redelijke tijd om een reparatie te realiseren.
Perfect apparaat, installatie ging heel eenvoudig m.b.v. handleiding. Vooral de extra mogelijkheden, zoals Spotify connect, Heos etc. werken erg goed en natuurlijk niet te vergeten de perfecte geluidskwaliteit!
Zeer lastig in te stellen om het geluid goed te krijgen. Alles geprobeerd, automatische room correction, Audyssey MultiEq App maar nog steeds niet naar smaak. Geluid klinkt vlak, weinig laag. Reciever wordt ook erg heet. Verder ziet hij er goed uit en is makkelijk te bedienen.
Erg fijne receiver. Gebruik het nu nog in 2.0, maar opties genoeg voor de toekomst. Heb er een setje Dali Oberon 5 achter zitten. Voldoende vermogen en veel HDMI-poorten. Switcht vanzelf naar ingang waar signaal op wordt gezet (indien je geen Spotify o.i.d. afspeelt). Kortom, zeer tevreden!
Enorm goede AVR met een waanzinnig goede prijs/kwaliteit verhouding.
Gebruik ik in 5.1 setup.
Setup proces is erg simpel (begeleid via TV) en microfoon zorgt voor fijne afstemming van speakers.
Gebruiksgemak via HDMI is uitmuntend, alhoewel mijn Samsung TV niet zo lief is op de ARC uitgang.
Net aangeschaft als opvolger van de x1000. Veel stabieler in de bediening, veel opties voor keuze muziekbronnen. Samen met de heos-app nu snel en zonded foutmeldingen je eigen muziej afspelen. Veel aansluitmogelijkheden, bluetooth en draadloos en bedraad aansluiten op je netwerk. Aansluiten ging snel, vragen worden snel beantwoord door denon!