maakt een enorme teringherrie!!!
Uitstekend X570 moederbord met goede featureset voor een nette prijs.
Moederbord gebruikt met zowel 2700x als 3700x en dat werkte perfect. boost clocks naar behoren, genoeg i/o. Jammer dat maar 1 van de twee m.2 poorten een heatsink heeft, dus een 4.0 drive kan je beter met heatsink kopen. Asus software werkt ook fijn.
Bevalt uitstekend!
Moederbord bevalt zeer goed en wordt geleverd met een M.2 heatsink. De fan op het moederbord is niet hoorbaar en de temperaturen blijven goed, ook gedurende heavy loads. Al met al zeer tevreden over dit X570 bord, dat hele mooie features biedt voor een scherpe prijs.
Dit is een heel goed board met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Het is erg stabiel, degelijk, bevat veel aansluitingen, kan gebruikt wordt i.c.m. AMD Ryzen 3 (5000 series) en is daardoor een prima keuze voor als je nu op Ryzen 2 zit.
Goed moederbord met uitstekende features. Wifi en Bluetooth was voor mij een must en dit was op een moederbord in een meer vriendelijke prijsklasse. Voor mij genoeg connectiviteit en de Asus ai software suite om je fans te bedienen werkt ook top. Zeker aan te raden!
Dit is een erg goed moederbord.
Makkelijk te installeren met WIFI.
Geeft wel aan dat de chipset erg heet is, voor alsnog geen probleem geweest.
Muis loopt sloom in BIOS.
Een zeer goed moederbord voor een fatsoenlijke prijs, zeker een aanraden.
Dingen die mij opvielen waren:
De meegeleverde wifi antenne doet zijn werk maar heeft niet bijzonder veel bereik.
Als je een langere videokaart heb kan deze over de chipset hangen maar dat kan geen kwaad.
Had een 3700x gekocht, oud moederbord trok het niet. Asus had een beter board design in deze prijsklasse dan de concurrentie en kan een 3950x hebben, mocht ik dat in de toekomst willen. Heeft voldoende i/o, maar geen intern usb C header, de WiFi was een bonus. Zeker een aanrader!
Dit is een heerlijk moederbord voor een voor Asus doen redelijke prijs. Eigenlijk zit er alles op wat je nodig hebt en je krijgt de, voor mij iig, vertrouwde Asus kwaliteit.
Prima moederbord, ziet er ook goed uit.
Installeren is vlot gegaan.
De ventilator is niet hoorbaar, zit ook achter asus gtx 1080 ti wat geluid dempt.
De prijs is goed.