De eerste verbazing was toen ik de doos open deed en de vreselijk goedkope vga kabel zag die hier bij geleverd was. Ik kon eerst beginnen met de pinnetje is de connector recht te gaan duwen van deze erg dunne kabel voordat ik uberhaupt de kabel kon aansluiten. Een DVI kabel wordt niet eens meegeleverd.
Ik had deze monitor mede uitgezocht voor zijn goede recensies voor kleurweergave, snelheid maar zeker ook de Pivot functie (90 graden draaien van het scherm) en het feit dat hij in hoogte verstelbaar is.
Bij het eerste gebruik was ik erg enthousiast want de kleuren leken erg mooi, maar echt scherp wilde het scherm niet worden. Pas nadat ik de DVI aansluiting gebruikte werd het scherm pas echt scherp. Helaas zat er wel een dode pixel in het scherm
De speakers kan je maar beter niet aansluiten. Uit een laptop komt nog beter geluid dan deze speakers.
Maar toen kwam de GROTE teleurstelling. Toen ik het scherm kantelde (90 graden draaide naar de potretstand) kon ik niet meer fatsoenlijk op het scherm kijken. Als ik maar iets schuin in keek van links was het scherm niet meer fatsoenlijk te bekijken. De kleuren verdwenen en werden zwart. Zelfs bij recht in het scherm kijken lijkt het beeld niet stabiel. Van rechts echter geen probleem....