Gemiddelde gebruikersscore
Dit moederbord heb ik helaas retour gestuurd omdat ik een issue had met de USB 3.2 gen 2 type C header. Anders was het op zich een interessant moederbord geweest met veel features aan bord. Wel vind ik dat er voor dit geld een betere optie te koop is.
nieuwe PC gebouwd rond het nieuwe X570 platform
Mooi moederbord voor een stevige prijs.
Perfect moederbord, net als de laatste 3 borden weer van Gigabyte. Daarvoor alternatieven van MSI en ASRock gehad. Gigabyte bevalt mij als merk gewoon erg goed, zowel wat hardware/features betreft als de bijgeleverde software. Het werk gewoon perfect, geen ergernissen of tekortkomingen.
Al met al is dit een heel goed moederbord. Future-proof, mooie grootte, veel features en strakke looks. Met dit moederbord kun je alle kanten op. Wel is het zo dat, zoals hier al vaker vermeld is, de RGB software niet helemaal lekker werkt. Desalniettemin een aanrader, mits het in je budget past.
Ik zocht een goed moederbord voor m'n Ryzen 9 5950x.
Ledjes op de mobo zijn niet logisch geplaats. (straks onder de bovenste PCIE slot waar video kaart komt.
Voor een budget pc is dit geen aanrader. Verder voor zo ver een top moederbord voor mij
In een aanbieding voor een mooie prijs toch dit model kunnen krijgen over een elite, een prachtig kwalitatief goed moederbord met genoeg opties en uitbreidings mogelijkheden.
Prima product voor een betaalbare prijs. Prachtig design en mooi ingedeeld, een aanrader!
Mooi moederbord met veel opties, 3x M.2 is echt super. RGB wat mij betreft niet zo nodig, ook wel prijzig.
Ik heb mijn x570 oaorus ultra nu ongeveer 3 weken en heb nog geen klachten ontdekt, alles lijkt zeer goed en vlot te werken.
Goed moederbord. Heb hem 1.5 jaar geleden gekocht en na een jaar kwam een productie fout naar buiten, de chipset fan begon met ratelen. Uit eindelijk mijn geld terug gekregen, en het zelfde MB gekocht bij een andere winkel omdat het nog steeds het beste MB was voor mij.
Prima moederbord! De bios update voor de nieuwe AMD Ryzen 7 5800X is erg makkelijk te installeren via USB. Dit is een goede combinatie.
Ook de ingebouwde WIFI ontvanger is erg goed! Erg tevreden met deze aankoop.
Dit is een goede en complete moederbord zeer geschikt in combinatie met een AMD 5800x.
Er zitten voldoende aansluitingen op zoals 3 m2 slots en de Wifi-6 ontvanger werkt ontzettend goed.
Alleen het installeren van de CPU was wat lastig door uitstekende punten aan achterkant.
Zeer tevreden over mijn aankoop!
Over het algemeen kan het een geweldig moederbord zijn. Maar het is niet de beste. Voorheen had ik de Tomahawk die veel beter was. Niet zo tevreden over dit moederbord, zal niemand voor deze prijs het moederbord adviseren.
een beest van een bord, maar rgbFusion2.0 software is knudde. Terwijl ik dit geïnstalleerd hdd staan regende het blauwe schermen met een crash van stornvme.sys. Dacht eerste dat het aan m'n SSD lag, maar post op internet gevonden die de link legde met rgbfusion. Gedeïnstalleerd en problemen zijn verholpen
Gekocht i.c.m. AMD Ryzen 3900X CPU, ASRock Radeon RX 5700 GPU, 64GB ram (3200Mhz) en Samsung 970 EVO opslag. Werkt stabiel en gaat als de brandweer. Voornamelijk in gebruik voor software ontwikkeling en om af en toe een game te kunnen spelen. Voor elkaar gekregen om MacOS op te draaien.
Ik gebruik de X570 ultra in combinatie met een 3700x
Mijn vorige setup was een I7 4770 en deze upgrade voelt heerlijk.
een duidelijk en uitgebreide bios is een pluspunt (zeker nu we de chipset fan kunnen aanpassen naar één van de drie profielen)
Prijzig maar veel features in return.
Een fijn moederbord met degelijke VRMs, strak uiterlijk, veel USB poorten en precies genoeg fan headers waardoor een aparte controller overbodig wordt. Het enide nadeel dat ik heb kunnen vinden is de BIOS, die nog wel eens glitchy wil zijn (ghost inputs en artifacts). Updates lijken dit te verbeteren.
Ik was op zoek naar een X570 moederbord met WIFI 6, Bluetooth 5.0 en voldoende upgrademogelijkheden naar de toekomst (zo heeft deze 3 M.2 sloten). Dit moederbord heeft niet al te veel RGB, maar wel een uitstekende bouwkwaliteit. De koeler is nauwelijks hoorbaar. Kortom, ik ben er zeer tevreden mee!
Ik heb onlangs een nieuwe PC gebouwd met een Ryzen3000 series erin, daar hoort natuurlijk ook een X570-moederbord bij. Dus heb ik dit moederbord erbij gekocht. Tot nu toe werkt ie goed maar dat moet je ook wel verwachten voor zo'n prijs. En de RBG-fusion software is niet de beste
Gebruikt in een high end build. Tot nu toe erg tevreden over de kwaliteit van het bord en voornamelijk over de BIOS, deze is erg duidelijk en uitgebreid.
De RGB software werkt niet geweldig en zorgt soms voor flikkering of zorgt ervoor dat de LEDS geheel uit staan.
Bouw kwaliteit voelt goed, tot nu toe geen problemen ondervonden. Ik heb er een 3800x in liggen met de box cooler en had in het begin wel wat moeite om de FAN van deze box cooler rustig te krijgen, maar uiteindelijk gelukt. RGB led's zijn mooi en subtiel.
Interessant moederbord voor zijn prijs, met veel duidelijke aansluitingen en mogelijkheden...
Anti-cheat software van enkele games reageert op RGB software, maar wie zijn fout is dat? :) (even check_kill en rgbfusion uitschakelen in taakbeheer en geen probleem meer)
Fijne x570 moederbord, met RGB ingebouwd, veel usb poorten, 3 plekken voor NVME ( derde wordt gedeeld met de sata). Installatie was goed te doen, ziet er ook fijn uit. Geheugen overklok met XMP is ook een kwestie van inschakelen via de bios hoofdscherm. RGB software is echter niet goed
X570 board omdat ik een hele nieuwe desktop ging bouwen. Board gekocht met het oog op de toekomst. het bord voelt robuust aan. Mijn memory werd niet out-of-the-box herkend op snelheid.