![]() |
Best Buy Guide - Beste koele behuizing Voor sommige krachtige builds is maar één ding belangrijk: koeling. Daarom adviseren we in deze Behuizing Best Buy Guide de beste koele behuizing. |
De NZXT H510 Elite is een pracht behuizing om te zien. Met het voorpaneel van gehard glas komen de twee 140 mm AER RGB 2 fans goed tot hun recht. Verder kent de H510 Elite verfijningen uit de NZXT 'H-series' aan behuizingen. Toch is de Elite niet alleen Elite.
Strakke case en airflow valt me niet tegen. Temperaturen zijn prima onder controle onder load en idle.
Erg mooie behuizing. Gekozen vanwege de looks. Koeling is oke met een licht systeem, maar met een dikke videokaart werd het nog wel eens onplezierig warm. Ik heb hem gekocht in Duitsland voor €109, dus over de prijs kan ik niet klagen. De Nederlandse prijzen daarentegen zijn minder gunstig.
Mooie strakke compacte kast met RGB en glazen zijpaneel, met hub voor fans/rgb, wel prijzig.
Software werkt goed, liep bij mij niet vast.
Achterste fans maken wel wat geluid, zelfs op Silent instelling (NZXT cam), airflow lijkt redelijk goed te zijn.
Erg fijne kast! Voorheen alleen grote kasten gehad maar dit bevalt zoveel beter. Strak, robuust, compact en koelt redelijk goed. Alles aansluiten was wel een flinke klus en de rgb strip boven was defect na 2 dagen. Heb echter binnen 3 dagen een gratis nieuwe strip binnen gekregen zonde gedoe.
De H510 Elite is een erg fraaie en minimalistisch vormgegeven behuizing voorzien van echt glas. Meegeleverd zijn een led/fancontroller, 1 rgb ledstrip bovenin en 2 AER-RGB fans voorin. De exhaust fans zijn 3pins en vrij luidruchtig. Voorin zijn deze PWM en kunnen een lagere snelheid draaien.
Het is een mooie kast. Mooi getint glas, minimalistisch, en mooi met de RGB fans van NZXT. Maar daar blijft het bij. Heel gebruikersonvriendelijk, de schroeven zaten op sommige plekken muur vast, en ik ben er pas achter gekomen dat NZXT CAM mijn Windows liet vast lopen. Niet kopen.
Hij is echt veel lelijker in het echt, op de foto's is hij al niet om aan te zien, maar in het echt he-le-maal niet.
Het spijt me JvB, maar écht niet te doen.
In een oogopslag een prachtige case. Voelt qua kwaliteit hoog aan en is simpel te openen zonder veel schroefwerk. De RGB fans NZXT geven een mooi effect en hebben veel opties qua lichtinstellingen/effecten.
Een case die er heel er mooi uitziet, Voor de prijs van de H-510 Elite had ik meer functies verwacht zoals een extra USB 3.0 Type-A aan de voorkant, de enkele aansluiting is in deze prijsklasse een beetje karig. Verder heeft de kast genoeg ruimte voor custom kabelextenties.
Zeer mooie case, voor eerste build was het wel moeilijk door de RGB fans etc, ook qua cable mgmt was het even uitzoeken. Maar het is een mooi ding en ben blij dat ik deze toch heb t.a.v. de lian li dynamic.
Warme issue gaat nog maar net!
Goed design, mooie megeleverde RGB-fans
Led strip in de case is ook mooi weggewerkt
Zijpaneel rammelt alleen een beetje wanneer hij op je bureau staat en je iets wat harder op je bureaublad plaatst, dit is eigenlijk de enige irritatie tot nu toe,
Mooie extra is fan controller.
Prima case!