Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

3 januari 2007 Rapporteer

Zalman CNPS9500 AM2

Ik had al een tijdje geleden een CNPS9500 AM2 LED koeler aangeschaft omdat ik niet tevreden was over de cheap-ass standaard AMD koeler die werd meegeleverd met mijn processor.

In het pakketje zit natuurlijk de koeler. Maar ook een Fanmate 2, waarmee je erg makkelijk en snel je fanspeed kan reduceren -mocht je ooit iets moeten lezen en je hebt geen zin je PC uit te zetten-. Verder zit er ook een erg handige en gebruiksvriendelijke handleiding bij.

Er word stap voor stap uitgelegd hoe je een onderdeel van de CNPS9500 moet installeren en er worden uitgebreid tips gegeven hoe dit het beste te doen.
Voor een persoon als ik zelf, die niet al te veel van PC's af weet, is dit erg handig. Zelfs ik kon de koeler makkelijk zelf installeren zonder dat ik hulp moest inschakelen van derde. Dat is natuurlijk al een erg positief punt.

Verder gaat het natuurlijk vooral om het koelvermogen van de koeler. Hierover ben ik erg te spreken. Ik mag er dan wel een slordige €45 voor hebben neergelegd maar ik vind, achteraf gezien, dat dit erg de moeite waard was.
De temperatuur van mijn CPU na een aantal uur gamen is met ongeveer 10 graden gereduceert in vergelijking met de standaard AMD koeler. Een erg goede en sterke prestatie natuurlijk, en...

Pluspunten

• Goed koelvermogen
  • Erg stil met laagste fanspeed
  • Makkelijk te installeren
  • Duidelijke handleiding
  • Fanmate 2 zit in het pakket
  • Heeft ook nog eens een mooi design

Minpunten

• Wel te horen met hoogste fanspeed, maar is zeker acceptabel.

lockwood
3 januari 2008 Rapporteer

Zalman CNPS9500 AM2

Verwachtingen: Ik verwachtte een redelijk grote processor koeler die maar een paar centimeter groter zou zijn als mijn AM2 boxed koeler. Toen ik het pakket kreeg met de koeler er in, toen was mijn eerste reactie: OMG die is wel erg groot... Ik heb een Micro ATX behuizing dus ik hoopte dat het zou gaan passen. Verder zou de koeler heel goed als spiegel door het leven kunnen gaan i.v.m. de super lapped onderkant. Let's see... Installatiegemak: In de doos zaten de volgende onderdelen: - De CNPS9500 - Het klemmetje - Koelpasta (nee doe maar niet, ik heb artic silver) - De fancontroller met kabeltjes en een plakkertje - De handleiding in het Engels en Koreaans (bijna niet in gekeken) Vanwege de kleine Micro ATX behuizing was...

Pluspunten

• Goed koelvermogen
  • Stil op laagste fan stand
  • mooi groen lichtje

Minpunten

• Groot
  • Lawaaierig op hoogste fan stand
  • moeilijk te monteren in Micro ATX behuizing

Nielskr
29 december 2010 Rapporteer

Zalman CNPS9500 AM2

3 van 5 sterren (Voldoende)
bart12389
27 augustus 2010 Rapporteer

kwinvdv
5 juli 2009 Rapporteer

Zalman CNPS9500 AM2

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Zalman CNPS9500 AM2?