Speelt nog steeds spellen van nu op laag met een redelijke frame rate, zoals farcray 2, counter-strike source, call of duty 5, resident evil 4, ect. Ik heb er een 80mm fan onder gespietst en op hoge overclock en full load komt ie nu niet boven de 62 graden (30% fan), en op 100% fan maar 56 graden.
Geen gamers kaartje maar toch een fijn, klein workstation kaartje die veel, maar niet alle, zware grafische applicaties kan handelen. Photoshop cs 3 doet het onder deze kaart perfect (cs4 niet).
In het algemeen is deze kaart erg goed, maar als ik er wat dieper op inga zijn er wat kleine puntjes.
Veel spellen doen het met deze kaart nog aardig maar voor spellen zoals Fallout 3 Operation flaspoint dragon rising of oblivion.
Zal ik als je de graphics instellingen toch wel graag op de eigelijke resolutie van je scherm zet voor een andere kaart gaan ( dit is op basis van een 1440X900 scherm ).
Want je zult dan vrij snel last hebben van framedrops en OF dragon rsing is zelf niet te spelen want je fps komt niet boven de 4.
Verdere prestaties voor zware programma's buiten spellen om zijn gewoon goed.
Driver ondersteuning en compatibaliteit is minder want zoals u hoogswaarschijnlijk al weet zult u het niet lukken Ubuntu 9.10 te draaien...