Gebruikers

Score: 5
7 reviews

Prijs
€ 374,97
Specificaties 750W (80 Plus Gold) • volledig modulair - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Scetsis 13 december 2021 Product gekocht

Corsair RM750 (2019)

Gekocht in Juli en hij doet het nog goed! Ik heb deze gekocht ipv de 650watt variant, omdat deze toen gelijk in prijs waren. Je krijgt erg veel kables meegeleverd. Het is ook fijn dat de voeding volledig modulair is. Daarnaast ziet hij er mooi uit en is hij stil

Pluspunten

• Prijs
  • uiterlijk
  • Geluid
  • modulair

Minpunten

• geen

nikl 6 september 2021 Product gekocht

Corsair RM750 (2019)

Gekocht voor mijn dual cpu ietwat ouder workstation. Met oude voeding wat usb grounding (oid) issues, nu opgelost. Scherp geprijsd, goede kwaliteit en stil. Wat ik kan waarderen: kabelbinders erbij. Mooi product.

Pluspunten

• Modulair
  • Stil
  • Komt als degelijk product over
  • 2x CPU voeding

Minpunten

• Kabels net lang genoeg voor mijn grote kast
  • Bij de stekkers een lang hard stuk (solderingen) dus lastig buigen

JustinVBeek 5 maart 2021 Product gekocht

Corsair RM750 (2019)

Ik was op zoek naar een voeding die nét even meer kon hebben dan een basis voeding en kwam mede door Tweakers bij deze uit. Ziet er mooi uit en erg makkelijk te installeren, kosten zijn ook relatief laag als je het vergelijkt met soortgelijke voedingen.

Pluspunten

• Prijs
  • Minder lawaai
  • Goede koeling

Minpunten

• Geen

Twanne 21 september 2020 Product gekocht

Corsair RM750 (2019)

Betrouwbaar merk en volledig modulair, dus geen kabels die in de weg zitten.
80Plus Gold en fan springt pas aan bij 40% belasting of meer. Ik heb hem nog nooit gehoord.

Pluspunten

• Volledig modulair
  • Zeer stil (fan start pas bij 40% belasting)
  • 80Plus gold
  • 10 jaar garantie van een betrouwbaar merk
  • Zeer robuust gebouwd

Minpunten

• geen

CHKYBSTRD 14 september 2020 Product gekocht

Corsair RM750 (2019)

Gewoon top voor de prijs van rond de €100.

Pluspunten

• Kwaliteit
  • Stil
  • Volledig modulair
  • Garantie
  • Prijs

Minpunten

• Geen fancy RGB?

Macley 3 september 2020 Product gekocht

Corsair RM750 (2019)

goede psu, fijn om mee te werken en vgm hoor ik hem nauwelijks.

Pluspunten

• Betrouwbaar
  • goede prijs

Minpunten

• niks

Gewoon Jasper 7 februari 2020 Product gekocht

Corsair RM750 (2019)

Gewoon een degelijk product, netjes verpakt. Komt met redelijk wat kabels, je zult niet te kort komen.
Volledig modulair
Moederbord kabel is volledig zwart

Pluspunten

• Volledig Modulair
  • Goeie set (extra) kabels
  • Zwarte 24pin moederbord kabel

Minpunten

• Geen (sorry dit moest van Tweakers, die laat je geen review plaatsen zonder min punt)

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Corsair RM750 (2019)?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren