Prijs | |
Specificaties | 650W (80 Plus Gold) • volledig modulair - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
RM650 (2019)
Al een aantal jaar in gebruik, werkt nog steeds prima, lekker stil. Kabels konden wat flexibeler, maar niet te stug.
Strakke, modulaire no-nonsense voeding met een Gold certificering. Doodstil in mijn kast, en voorziet mijn veeleisende 3070 Aorus Master stabiel van stroom. De meeste meegeleverde kabels zijn zwart en "okay", maar de PCI-E kabels zijn helaas alleen 2x 6+2 PCI-E splitters en erg lang. Behoorlijk karige handleiding vergeleken met Seasonic.
Werkt goed maar kon wel iets goedkoper.
Prima product. Mooie stap omhoog van mijn oude half-modulaire lagere wattage corsair PSU van tien jaar terug. Prima vervanging, wat mooier ook.
Bij gebrek aan voorraad van 750watt psu voor dezelfde prijs ben ik voor deze gegaan. Erg tevreden mee, hij is stil, mee geleverde kabels zijn er in overvloed, zijn niet al te stug en hebben de juiste lengtes. Ook worden er tie-wraps en case schroeven mee geleverd.
Is een goed product voor de prijs als je hem kan vinden voor rond de 100 euro. Hij is zeer stil en presteert goed.
Gekocht met black friday voor rond de 75 euro, al met al prima ding, doet wat je verwacht.
Had hiervoor een BeQuiet Pure Power 400W en die maakte wel eens flinke coil whine bij games met hoge fps. Nou ik kan je zeggen dat deze voeding bij cs:go met 350 fps geen coil whine heeft en de fans zijn sowieso geruisloos. Prima voeding met hoge kwaliteit.