Corsair RM650 (2019)

Prijs
€ 94,95
Specificaties 650W (80 Plus Gold) • volledig modulair - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
DennisH82 9 november 2022 Product gekocht

Corsair RM650 (2019)

Al een aantal jaar in gebruik, werkt nog steeds prima, lekker stil. Kabels konden wat flexibeler, maar niet te stug.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit en garantie
  • Stil

Minpunten

  • Beetje stugge kabels

Eindoordeel

Score: 5
Negakinu 25 juni 2021 Product gekocht

Corsair RM650 (2019)

Strakke, modulaire no-nonsense voeding met een Gold certificering. Doodstil in mijn kast, en voorziet mijn veeleisende 3070 Aorus Master stabiel van stroom. De meeste meegeleverde kabels zijn zwart en "okay", maar de PCI-E kabels zijn helaas alleen 2x 6+2 PCI-E splitters en erg lang. Behoorlijk karige handleiding vergeleken met Seasonic.

Pluspunten

  • Strak uiterlijk
  • Volledig modulair
  • Stil
  • Stabiel
  • Geen ketchup/mosterd kabels.
  • geen problemen i.c.m. een overclocked 3070

Minpunten

  • Stugge kabels
  • PCI-E kabels zijn splitters en lelijk

Eindoordeel

Score: 4
Koen20 27 mei 2021 Product gekocht

Corsair RM650 (2019)

Werkt goed maar kon wel iets goedkoper.

Pluspunten

  • Modulair
  • Stil
  • Hoge kwaliteit

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
Een gamer 18 april 2021 Product gekocht

Corsair RM650 (2019)

Prima product. Mooie stap omhoog van mijn oude half-modulaire lagere wattage corsair PSU van tien jaar terug. Prima vervanging, wat mooier ook.

Pluspunten

  • Doet wat het moet doen
  • Geen last van geluid
  • Volledig modulair

Minpunten

  • Kabels zijn niet super prachtig

Eindoordeel

Score: 5
Belkaid 10 november 2020 Product gekocht

Corsair RM650 (2019)

Bij gebrek aan voorraad van 750watt psu voor dezelfde prijs ben ik voor deze gegaan. Erg tevreden mee, hij is stil, mee geleverde kabels zijn er in overvloed, zijn niet al te stug en hebben de juiste lengtes. Ook worden er tie-wraps en case schroeven mee geleverd.

Pluspunten

  • Stil
  • Modulair
  • 80 Plus Gold

Minpunten

  • Corsair prijs

Eindoordeel

Score: 4
Marijn05 11 juni 2020 Product gekocht

Corsair RM650 (2019)

Is een goed product voor de prijs als je hem kan vinden voor rond de 100 euro. Hij is zeer stil en presteert goed.

Pluspunten

  • Modulair
  • Stil
  • 650w meer dan genoeg voor de meesten

Minpunten

  • Is iets duurder dan niet corsair psu's

Eindoordeel

Score: 5
Bommelaar 11 december 2019 Product gekocht

Corsair RM650 (2019)

Gekocht met black friday voor rond de 75 euro, al met al prima ding, doet wat je verwacht.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit (75 eur)
  • Fraaie uitstraling
  • Super stil, heb hem nog geen geluid horen maken
  • Veel bijgeleverde kabels, genoeg voor de meeste moderne builds met 2 GPU's

Minpunten

  • Kabels niet individueel gesleeved, maar daar is de prijs ook niet naar..
  • PCIe kabels aan de lange kant, beetje frommelwerk in een mATX kast..

Eindoordeel

Score: 5
Aslanboy1905 15 september 2019 Product gekocht

Corsair RM650 (2019)

Had hiervoor een BeQuiet Pure Power 400W en die maakte wel eens flinke coil whine bij games met hoge fps. Nou ik kan je zeggen dat deze voeding bij cs:go met 350 fps geen coil whine heeft en de fans zijn sowieso geruisloos. Prima voeding met hoge kwaliteit.

Pluspunten

  • Modulair & 80+ Gold
  • Zero RPM mode
  • Super stil

Minpunten

  • stugge kabels (met name de 24 pin atx connector)

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Corsair RM650 (2019)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee