Lijkt best behoorlijke monitor, maar ik heb lang geworsteld met 1 ding: de witbalans.
2 jaar geleden heb ik deze monitor gekocht. Voor thuiswerk waarbij weinig snelle bewegingen over je scherm gaan is het helemaal prima.
Er zit flinke ghosting op het scherm. Wanneer je in een word-document naar boven en beneden scrollt, zie je een afdruk van de letters langzaam verdwijnen. Dit is dus echt niet te doen voor als je met het scherm wilt gamen.
De speakers zijn geen speakers te noemen en slechter dan je telefoonspeakers. Wat wel handig is, is de jack output. Het geluid loopt dan via HDMI naar je speakers, en zo hoef je een kabel minder aan te sluiten op je laptop.
Zeer goede monitor. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dat de instelknoppen aan de achterkant zitten, beschouw ik als een pluspunt. De LED zit onderaan. De speakertjes volstaan voor meldingsgeluiden, spraak,... maar zijn zwak voor muziek. Voor dit geld wel mooi meegenomen dat er ingebouwde speakertjes zijn. HDMI kabel meegeleverd.
Monitor gekocht vanwege prijsstelling m.b.t. een VA paneel, 75Hz en 4ms refreshrate.
Grootste minpunt van de monitor: ghosting.
De overdrive optie verergert dit. Scrollen op internet geeft ook geen uniform beeld.
OSD knoppen zitten aan de achterkant.
Pluspunten zijn kleurweergave en contrast.
Voor mij onvoldoende en daarom retour naar winkel.