Prijs | |
Specificaties | 29" • 2560x1080 • 75Hz • IPS • 5ms - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
29" Zwart
prijs volgen | |
Ik was op zoek naar een monitor waarmee ik 2 Citrix sessies naast elkaar kan plaatsten, ik switch veel tussen een gebruikers-omgeving en een admin-omgeving. Deze monitor is ideaal daarvoor. De 34" widescreen biedt voldoende ruimte. Overall zeer tevreden, zeker voor deze prijs.
Prijs | Score: 5 |
Featureset | Score: 3 |
Kleurweergave | Score: 3 |
Contrast & helderheid | Score: 3 |
Bouwkwaliteit | Score: 3 |
Vormgeving | Score: 4 |
Prima goedkope wide screen monitor ideaal voor kantoorwerk. Meest belangrijke voor mij zijn de 2 HDMI poorten om niet elke dag met kabels te spelen, modern ogend en degelijke bouwkwaliteit. Jammer dat er geen aparte knop is om te wisselen tussen de inputs en zijn de echte randen tamelijk dik
Goede prijs/kwaliteit voor een 21:9 beeldscherm, soms zie je wel afwijkende kleuren
Heerlijk scherm, mooie kleurweergave en diverse instellingen mogelijk al naar gelang ieders behoefte (werk, grafisch, games, rpg, fps, films etc.). Investering waard voor diverse doeleinden.
Ben van 24" naar deze gegaan en wat een vooruitgang wat betreft beeld. Heeft HDR Crosshair en nog vele opties die mijn oude niet heeft. speel veel Fortnite en MW en wat een verschil je hebt een betere overzicht en kleuren. Tevens de bediening is makkelijk. 200 euro via MeGekko
Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,