De ideale all-round monitor voor iedereen die veelvuldig achter de computer werkzaam is en zijn/haar productiviteit wilt verhogen. Of dit nou meerdere vensters in een enkel overzicht zijn, een video-tijdlijn over de de volledige breedte is of het spelen van games; het is een compleet andere ervaring.
Een ideaal beeldscherm dat ontzettend goed kan werken met meerdere functionaliteiten. Een echter aanrader voor iedereen die lange dagen achter zijn computer zit.
Erg mooi beeldscherm voor op kantoor, voor competetive games zou ik hem persoonlijk niet aanraden. Kleuren out-of-the-box zijn redelijk oké maar met behulp van software kan het beter. Het scherm is verder mooi qua design en snel gebruiksklaar.
In mijn situatie werk ik met een Macbook Pro en een Windows pc dus had ik eigenlijk een scherm nodig met een normale HDMI/ Displaypoort en een usb-C aansluiting. Nu heeft dit scherm beiden en is het werken met de 2 apparaten een stuk makkelijker geworden.
Goede monitor voor zakelijk gebruik. Ingetogen, met toch wat leuke eigenschappen. Helaas minder geschikt om mee te gamen.
Ik heb deze uitgezocht omdat ik vooral foto's bewerk, naast standaard gebruik voor webbrowsen en zo. Nou had ik altijd een "wide gamut" monitor, dus ik kocht nu een DCI-P3 scherm. En dan had deze een prima prijs.
Het scherm valt me niet tegen, maar DCI-P3 is niet alleen maar positief. Want voor kleurmanagement op Ubuntu moet je o.a. Wayland uitzetten. En dan nog werkt het niet in alle applicaties. Bijvoorbeeld niet voor video in Firefox, maar wel voor plaatjes. Met een sRGB scherm zou ik dat probleem niet gehad hebben.
Verder is de kleurweergave wel beter dan mijn oude scherm. Een paar foto's van voormalig profotonet ernaast, het is prima te krijgen.
De standaard beschikbare kleurtemperaturen zijn 6500K of hoger. Alleen in de basisstand "custom" kan je RGB afstellen om het wat warmer te maken.
Speakertjes zijn verder erg slecht. En de helderheid kan niet erg laag.
Een goed werkende beeldscherm met een fantastische beeldkwaliteit.
Ik gebruik nu sinds een tijdje de ultra widescreen van LG. Een uitstekende keuze.
een perfect alternatief voor een dual monitor setup met een mooie vormgeving en goede kleuren en een mooie resolutie voor het bewerken van media.
zeer enthousiast!
De installatie ging prima, kabels zijn meegeleverd: HDMI, Thunderbolt en DisplayPort, gebeurt niet altijd! afwerking van de monitor is mooi. Ik heb DisplayPort gebruikt omdat ik met HDMI vaker problemen ondervind.
De kabel klikt goed vast, installatie van voet is eenvoudig.
Het is een aanwinst op mijn bureu.
De beeldverhouding is ideaal om meerdere schermen naast elkaar weer te geven. Ook installatie via Thunderbolt werkt uitstekend en de bijgeleverde voet zorgt voor de juiste instelbaarheid. Nadeel is de veel te lage resolutie voor het formaat icm de kijkafstand als computerscherm.